-
Macie jakies ciekawe rozwiazania ?
Ostatnio zrobilem, a raczej przenioslem do lepszego terrarium gekony stenodactylus petrii.
Chcialbym sie dowiedziec czy macie jakies ciekawe rozwiazania co do terrariow pustynnych. Jelsi tak to piszcie.
Moje terra dla gekonikow wyglada prawie identycznie jak tutaj ( tylko jest mniejsze, nawet ma podobna pustyna tapete :
http://community.webshots.com/photo/...0184IGLjPuRabU
Czekam na sugestie, porady, rozwiazania, a takze opinie i opisy swoich pustynych terrariow.
POZDRAWIAM ADEMAR
-
Re: Macie jakies ciekawe rozwiazania ?
mimo ze ma to być terra pustynne to oczywiście odradzam stosowania tam piasku jako podłoża. To na 100%. Ściany możesz wyłożyć korkiem lub kamieniami pod które zatopisz kabel grzewczy. Jakiegoś fajnego korzenia tam wszucisz i bedzie gitarra Zresztą ademar nie mów mi że nigdy nie widziałes pustynnego terra bo itak nie uwierze ;-)
-
tapetke mam traka sama. widzialem fajne terre, ale zawsze ktos moze miec jakies ciekawe rozwiazania.
Dlaczego nie piasek ??
POZDRAWIAM ADEMAR
-
Dokonczylem dzisiaj terra. wyglada bajerancko.
Aha, dzieki za mase postow, porady, sugestie i opinie, wiedzialem ze moge na was liczyc, normalnie tak szalejecie na tym forum, ze pewnie miejsca na serwerze brakuje.
POZDRAWIAM ADEMAR
-
Na podłoże duże, płaskie kamienie to na pewno... Ja też żałuję, że się nikt (prawie nie udzielił, bo mam zamiar zgłebiać swą wiedzę o terrariach pystynnych i niedługo jedno założyć...
Ademar może strzel fotke swojego terra i zamieść na forum?
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów