-
Re: kolor
Jesli chodzi o rosliny postaram sie cos wykombinowac choc nie bedzie to latwe poziewaz mieszkam w Chicago i nie zawsze mozna sie do konca dogadac o co czlowiekowi chodzi , ale mysle ze dam rade.
Co do terra bylo kupione razem w tym samym sklepie(mozna powiedziec ze takie mi polecono).
Dzieki i pozdrawiam )
-
Nie sadze zebys mial powody do zmartwienia kolorem kamka. Nasz np. czesto przyjmuje kolor podobny do twojego, upadabniajac sie tym samym do korka z ktorego ma zrobiona tylnia scianke. Zdjecie w zalaczniku.
-
ok dzieki za pocieszenie mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadeczku)
Pozdrawiam
-
sorry ze nie na temat ale z kad wziołeś taki kozacki basenik ?? )
pzdr
-
jesli chodzi o basenik u nas w miescie w sklepach zoologicznych jest ich do wyboru , do koloru (mieszkam w Chicago)
Pozdrawiam )
-
-
Nawet jeżeli jest dużo brązu, to co? Ja też uważam, że nie ma powodu do zmartwień. Ale mówiłeś, że wilgotność ok 50%. Według mnie jest to za mało. Wynika to pewnie z tego, że cały sufit masz zrobiony z siatki. Spróbuj go przykryć (oczywiście nie w całości i, ma się rozumieć, tylko wtedy, gdy masz otwory wentylacyjne w ścianie - jak nie to musisz je zrobić!), to zwiększysz wilgotność.
Pozdrawiam
-
Wilgotność nie jest zła. Kameleony jemeńskie żyją zarówno na terenach wilgotnych jak i bardzo suchych. I jak wszystkie kameleony potrzebują bardzo dobrej wentylacji w terrarium. Poza tym z praktyki wiem, że higrometr to urządzenie bardzo zawodne, szczególnie taki tani, terrarystyczny.
Uprawnienia umieszczania postów