-
letni domek dla anola - pytanie o siatke
przymierzam sie w zwiazku ze zblizajacym sie latem do budowy letniego domku dla anolisa zielonego. czy ktos moglby mi dac kilka rad, wskazowek, uwag zwiazanych z odpowiednia siatka, ktora zamierzam narzucic na konstrukcje domku? pozdrawiam.
-
Re: letni domek dla anola - pytanie o siatke
Siatka jak siatka, najlepsza bedzie taka przez ktora nie wyjdzie
-
WITAM JA RÓWNIEŻ MYSLAŁEM O TAKIM DOMKU I POMYŚLAŁEM SOBIE ŻE MOZE BY TO ZROBIC Z TAKIEJ SIATKI JAK JEST DO OSŁANIANIA DRZEWEK MAŁYCH, JAK MASZ JAKIEŚ FOTO TO WYŚLIJ MI NA EMAIL dejvid21@interia.pl
POZDRAWIAM
-
Chyba lepszy od siatki bedzie arkusz perforowanej blachy (do kupienia np. w Leroy za okolo 90 zlotych 1mx1m), z ktorej robi sie siatki w terrariach.
-
ja ostatnio kupilem siatke aluminiowa na wentylacje do terra. za 18zł./mb i jest metr szeroka a dlugosc jak kto chce. Oczka sa 1mm/1mm i ladnie widac przez nia. Wydaje mi sie ze lepiej sie sprawdzi niz blacha preferowana gdyz przez nia nie widac zwierzaka a co dopiero mialy by przejsc promienie UV?! Pozatym jest cholernie masywne to jak na woliere i kosztowne zeby uzyc to jako material:/
-
Jeżeli karmi się jaszczurki drobnym pokarmem typu "plankton łąkowy" to siatka musza być mozliwie drobne, bo pokarm szybko zwieje.
Uprawnienia umieszczania postów