-
gekon gróboogonowy - kilka pytań
Czy gekona gróboogonowego trzeba naświetlać UV?
Czy można je karmić owocami lub mięsem tak jak gekon laparciego? (oczywiśćie chodzi o urozmaicenie diety.)
-
Konrad von Bushe Drożdże
Guest
Re: gekon gróboogonowy - kilka pytań
a skad wiesz ze lamparcie jedza owoce? Bo moj gekon jak i moich znajomych raczej nie jedza...
-
Wiem bo czytałem opis ji mogą eść a jeżeli twoj nie chce to nieznaczy ze wszystkie niejedzą...
-
pytałem tylko czy można je spróbować karmić takim czymś a to czy bedą jadły to już inna sprawa...
aha i czy one mogą zyć na piasku lub innym sypkim podłoży czy się nie będą próbowały jeśc go?
-
Konrad von Bushe Drożdże
Guest
Gekony zyja na stepie a na stepie nie ma bananow ani jabluszek wiec w ich naturze lezy ze nie jedza.. a to ze przeczytales jedna strone opisu nie znaczy ze masz racje. Wiedza praktyczniejsza jest duzo bardziej wiarygodnma niz teoretyczna...
-
Dobrze ale przecież nie można wszystkiego porównywać z warunkami naturalnymi...
Jeśli Wiciu w opisie lamparciego napisał że można podawać to wierze w to i napewno prędzej uwierze w jego słowa i nie mam zamiaru dalej dyskutować co gekon ma w środowisku naturalnym tylko napisałem ten temat zeby doweidzieć się czegoś na temat geka gruboogonowego, następne głupie spostrzeżenia zatrzymaj dla siebie.
-
Konrad von Bushe Drożdże
Guest
Tylko ze napisales bledna informacje, wiec ty napisales glupie spostrzezenie.
-
niby gdzie ta błędna informacja?
-
Konrad von Bushe Drożdże
Guest
Wydaje mi sie ze na temat jej caly czas dyskutowalismy...
-
nierozumie o co ci chodzi ja zadąłem tylko pytanie czy gekona gruboogonowego można karmić podobnie jak lamparciego owocami.
a ty wjechałeś z jakimiś komentarzami na temat środowiska naturalnego ...
nie wim o co chodzi ale tak czy owak dalej czekam na odpowiedzi
Uprawnienia umieszczania postów