-
Re: terra dla jemena
Kup inną, naziemną jaszczurkę ))
-
...kamek to zwierze antyspoleczne nie lubie towarzystwa szczegolnie ludzi..za sukces mozna uwazac fakt ze je ci z reki czy pije vibo z pipetki ...zapomnij o glaskaniu czy o buziaczkach ...moj siedzi w terra 60 dl 50 szer 100 wys ,, i jest mu dobrze ma mnostwo galazek i roslinek dobrze sie odzywia i ma sloneczny pokoj :> nieraz sam wychodzi przez owtor na gorze terra kiedy go odslonie...popatrzy co sie dzieje i wraca.,
-
do głaskania ia takich tam rzeczy to mam dziewczynę:P
a tak na serio to mam jeszcze full innych zwierząt i nie chcę kameleona jako przytulani.
-
ile z długości kameleona to ogon a ile ciało/????
załóżmy, że cały zwierzak ma 40 cm
-
..jakie masz zwierzaki? jaszczurki nie lubia towarzycha innych zwierzat..moj ma ze 25 cm z tego z 10 to ogon ( moze nawet wiecej ) roznie bywa ,,,fajny jest klimat kiedy kamek zwija ogon jak konik morskizazwyczaj wtedy kiedy spi
-
mam w domu(na serio!!):
pająki:
-brachypelma albopilosum x10;
-brachypelma vagans x8;
-brachypelma smithi x3
-gramostolla cala x1
owady:
-merauroidea extradentata x ponad 100
-siploidea sipilis x1
-carausiuz morosus x kilkanaście
-świerszcze domowe i kubańskie x ponad 100
-mączniki około pół litra
-Zoophobas morio kilkadziesiąt
gady:
-elaphe taeniura valiantii
-lampropeltis triangulum
-Testudo horsfieldi
płazy:
-Hymenochirus curtipes
ssaki:
-13 chomików dxungarskich
-3 myszy domowe
-
dżizas.....sprzedaj mi swierszczy dla mojego malego ...masz sklep zoologiczny czy co ?:>
-
podaj gg to pogadamy
moje 2522319
najlepiej zagadaj teraz
jestem niewidoczny
-
Oj nie lubią... Mój nienawidzi kotów... wystarczy że kot wejdzie do pokoju (oczywiście ma zakaz wstępu, ale czasem się prześlizgnie), to kamek od razu syczy ) Agresywne z niego bydlę, zamiast się schować to leci do siatki i straszy kota ))
-
Nasz kamek szczegolnie upodobal sobie straszenie mnie, i musze przyznac ze czasem mu sie to udaje
A szczegolnie lubi swe fochy pokazywac gdy sobie wejdzie na galazki wierzby poza terra[gdy mu np wietrzymy]...naprawde potem jest problem go `usunac` z tych galazek)
Uprawnienia umieszczania postów