-
-
Re: Za jakies max 2 dni zdechnie :((((
Wykąp zwierzątko w ciepłej wodzie 32-35 st C. Daj mu się napić podczas kąpieli.......
-
-
-
Prawde mowiac pomysl wydaje mi sie niezbyt trafny...
Anolek sie mnie boi bo ostatniej probie karmienia na sile i wole go nie narazac na dodatkowy stres, a juz kapiel chyba by go zabila
-
Życze anolisowi zdrowia !!!
Ej nie wiem czy to dobry pomysl bo niewiem jak jest z anolisem ale moze jakas papke dla dzieci ? gerbera np... Moze takie cos zje ? ale czy mozna to podawac anolisowi to niewiem. Azzie a masz swietlowke UV w terrarium? Czy anolek jest ciagle zielony ?
-
Re: Życze anolisowi zdrowia !!!
Jesli mozesz to zalacz aktualne zdjecie anolka... Pomoze to expertom pomoc Ci i Twojemu anolisowi
-
To nie jest pomysł tylko próba ratowania życia.
-
Azzie jesli masz komus ufac to tylko J. Zajączkowskiemu. Uratowal wiele wiele zwierzat !!! Mi osobiscie nie pomogl ale wiem ze jest to jeden z najlepszych fachowcow w swoim zawodzie.
-
Zdjecia anoliska
Oto zdjecia... Tego co jeszcze zostalo z mojego pupila ((
Wykapalem go, nie wiem dokladnie ile woda miala stopni (byla raczej ciepla i nie miala wiecej niz 35 stopni - sprawdzone takim zwyklym "ludzkim" termometrem). Anolek nie wykazywal wiekszego zainteresowania - raczej uciekal mi dalej na reke, gdy zostawilem go samego w umywalce - dosc szybko z niej wyszedl i wszedl mi na reke. Nie chcial pic...
Uprawnienia umieszczania postów