Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kameleon ze złamaną nogą, pomocy!

czar
    Guest

Kameleon ze złamaną nogą, pomocy!

wlasnie dostalem mojego jemena. Niestety konduktorowi paczka spadla i kamek ma zlamana przednia nozke. co robic?? w Poznaniu nikt mi nie moze pomoc-dzwonilem juz do wielu weterynarii. mam usztywnic noge? jak co robic????

Nana Anna
    Guest

Re: Kameleon ze złamaną nogą, pomocy!

BARDZO MI PRZYKRO ALE LEPIEJ NASTAW NA............MIAŁAM IDENTYCZNY PRZYPADEK KAMELEON NIEPRZEŻYŁ 167H ŻYCIA

PRZYKRO MI Z TEGO POWODU

pujdz do zoo (starego) i skontaktuj sie z dr grazyna pabija ona powinna pomoc

Zadzwoń do Starego Zoo 8480847 i poproś o kontakt z doktor Grażyną Pabian. W niedziele pewnie tam nikogo nie ma, ale nie wiem. W poniedziałek już na pewno ktoś będzie. Najlepiej próbuj już między ósmą a dziewiątą. Możesz jej nie zastać od razu bo będzie " terenie", ale spytaj kiedy masz zadzwonić ponownie.
    To znakomity fachowiec. Jeżlei tylko mozna cos zrobić dla Twojego kameleona, to ona zrobi to na pewno!!

Pozwij tego barana konduktora do sondu :-). Jak moze być że z powodu jego głupoty Ty tracisz ?

Jak tam Twój zwierzak? Byłeś w Zoo?

Sir Szajba
    Guest

Do sądu? Z tego co wem to przesylanie żywych zwierząt przesylka konduktorska jest wzbronione.

Uprawnienia umieszczania postów