Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Niesmialy Gekon

Re: Niesmialy Gekon

No Gekon juz zaliczyl klimatyzowanie zmienil nawet wylinke wraz z dwoma samiczkami jest spox w dzien wszystkie siedza w takiej korkowej rurze ..wszystkie razem chyba im sie spodobala ta wspolnota... apetyt maja jak glupie..chyba zamowie kontener swierszcza i postawie w ogrodku ..no i chyba sa tresowane..bo kupki robia pod przednia szyba kazdy w swoim miejscu w rownych odstepach Pozdrawiam innych gekoniazy..i tych innych tez

przemo68
    Guest

TRUNKS !!! DAJ MU PARE DNI SPOKOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!

przemo68
    Guest

I WYCIĄGNIJ NA NOC ŚWIERSZCZE.

Trunks
    Guest

a jak on nic nie je to co mam robić?????

przemo68
    Guest

Może dajesz mu za duże świerszcze ? Mój nie jadł przez 4-5 dni a teraz ma lamparci apetyt.Nie denerwuj się.

Trunks
    Guest

a jak dużego kupiłeś? mój mam ok 4-5 miesiące ma troche grubiutki ogonek ale na chłopski rozum to im młodsze tym więcej powinno jeść

Trunks
    Guest

jeden świerszcz co jest w terrarium ma ok 1cm a drugi jest troche większy obu nie ruszyl, wczoraj zrobił 2 razy kupe ale to chyba przez strawione żarcie jeszcze ze sklepu zoologicznego

przemo68
    Guest

Mój gekon ma ok. 6 m-cy. Jak go kupiłem/miał 5 m-cy/dostawał 2 świerscze.Jak mu zwiększyłem dawke do trzech to sie zrobił strasznie "wypasiony". Swierszcze 1cm są chyba idealne.Mój takie najchętniej zjada.Jeszcze sie nie przejmuj.Daj mu czas i będzie OK.

Trunks
    Guest

powiedzcie mi jak dlugo gekon może być na głodówce i czy jak widzi jedzenie w terrarium to czy może sie zagłodzićna śmierć, nic nie jeść?

Trunks
    Guest

ten świerszcz 1cm to jest chyba jedyny taki mały z całego pudelka coś mi sie wydaje że zjadł go w nocy bo go nigdzie nie moge znaleść, ale nie jestem pewien

Uprawnienia umieszczania postów