-
Re: Zaszla pomylka ...
Fryta mysle napisal najrozsadniej. (Procz tego ze mi strony laduja sie tak samo szybko ...)Wypominanie o dokonywanie rozlamow miedzy terrarystami jest po prostu smieszne - w innych krajach jest mnostwo stron, u nas moze byc zdaniem co poniektorych - jedna ...
Natomiast jesli ktos bierze sie za porownywanie obu stron, pragne zaznaczyc ze w porownaniu z Terrarium.com jestesmy noworodkiem ...
Leny nie przypuszczam, zebys cos slyszal bo wchodzisz do nas na 1min i zaraz wychodzisz. Potrafisz robic tak po 20 dziennie.
Pepre tez mi sie wydawalo, ze byles nastawiony w miare pozytywnie ale to chyba byla maska, biorac pod uwage, ze niewybredne wyzwiska sypia sie nadal ... Dla mnie poniewaz cala sprawa z biczogonami (roznica zdan) jest dosc smieszna wynika z tego, ze to chyba wyraz soladirnosci z Nookiem?
PS: nieraz byles dluzej na czacie i nikt Cie nie wywalal. Najczesciej sam sie zloscisz i sobie idziesz 
Do Samuiego - Kober prosil o przekazanie, ze niestety nie moze tutaj ustosunkowac sie do Twojego posta poniewaz ma bana na serwis 
Uprawnienia umieszczania postów