-
Adrian Furman -AdN-
Guest
Re: Zaszla pomylka ...
RZECZYWISCIE! bez kitu nie da sie wpisac terr..styka ! a ciekawe czy to zadziała W W W. T E R R A R .... P L ?? ......bez przesady, obie strony sa spoko i juz, przeciez wpisujac na wp czy onecie terrarystyka (terrarium, gady itp.), znajdziemy tam terrar....pl i terrarium.com.
Aha pepre ja nie wiedzialem o tym monopolu i napisalem ze na terrar.... jest malo uaktualnien. Do waszej strony nie mam zarzutów. Ale poczekajmy mi sie wydaje ze terrar... sie tez rozkreci.
aha i jeszcze 1 : naprawde jest frajda zrobic cos swojego, ja (nie wiem czy sie przyznawac tez chcem cos swojego stworzyc w przyszłosci (bliskiej).
Moge powiedziec ze nie redakcja tej strony nie powinna zarzucac czegos takiego jak przekabacanie stałych bywalców...kazdy ma wolna wole i mysli, a wogule terrar... jest strona w pełni ORGINALNA i wszystkie opisy (sam to sprawdzalem) i inne rzeczy nie sa skopiowane ani powielane...brawo!
Mysle ze najlepszym rozwiazaniem tej sytuacji jest niewracanie do tematu, niech kazdy robi swoje nie wchodzac innym w droge...bany powinny byc zdjete (przynajmniej na okres próbny) i monopol zakonczony!
Uprawnienia umieszczania postów