Z czystej ciekawości Zobaczyłem co tam słychać na stronie terrar....pl, i wiecie co zgadzam sie z lenym. Po pierona zakładać nową stronę jeżeli jej zawartość jest dokładnie takak sama jak tej już istniejącej. No ja też moge założyć stronkę na temat żółwi wodnych, bo jestem w tym dobry, tylko po co, łatwiej mi wejść tutaj i publikować materiały w miejscu gdzie znajdzie je sporo ludzi, zamiast silić sie na orginalność i 157 raz pisać opis żółwia czerwonolicego. Nie wnikam w sam spór bo nie jestem stronom i mam w nosie kto ma racje. Zamiast kłapać dziobem lepiej byście sie wszyscy wzieli do roboty i opisali gatunek którego jeszcze nie ma. O np. legwanach zielonych można znaleść więcej niż ustawa przewiduje, a jak ktoś ,tak jak ja zapyta o hodowle mrówek, to nigdzie nie można nic znaleść. Jak zapytać na czcie czy na forum to jednak ludzie sporo wiedzą, może ktos spróbuje te wiedze zebrać i opóblikować?
No ale to wymagałoby pracy i nie bdzie sie można pochwalić, że ma sie stronę, swoją, własną, i jest sie cool (tak to sie chyba pisze), jest sie trendi. Troszeczke więcej pokory moi kochani.
Poszukujący wiedzy terrarysta Łukasz U.