-
Re: Zaszla pomylka ...
> a ja dzieki tej wojnie dałem sobie na jakiś czas spokój z
> pisaniem czegokolwiek. Jak inni chcą niech piszą, ja mam dość.
> Poza tym o co ta cała wojna? Strony przeciez sporo się różnią:
> U Nooka - masa dokładnej wiedzy, opisy, porady. Szybko się
> uruchamia. Naprawdę największy serwis.
> U Kobera - dużo lepsza grafika choć znacznie wolniej się
> przez to wszystlo ładuje. Opisy tez nie złe, a i pomysł z
> tabelkami ciekawy (ułatwia znalezienie najprostrzych i
> najbardziej podstawowych danych.
> Ja korzystam z obu serwisów. Oba mi się podobają. Oba mogą
> iść w różne strony nadal będąc stronami terrarystycznymi. Nie
> musza byc przecież jednakowe. Jak ktos ma pomysł na trzecią
> stronę to też niech robi. U nas i tak ciężko znaleźć
> konkretną informację. A na forum często widać, że do danego
> tematu mozna podejść na kilka różnych sposobów, a wiele osób
> moze mieć różne podejście do terrarystyki. Dlaczego strony
> nie moga być różne? Każda ma już swój odmienny styl. Niech
> się różnią. Dlaczego ma być jedna? Konkurencja dobrze zrobi -
> zdrowa konkurencja. Wojna mi nie odpowiada.
-- Ja zaznaczam że spór jest wyłącznie ze stroną Terrarystyka, z żadną inną. Konkurencja bardzo robi - i dobrze, o wojnie nie można mówić jest jedynie spór, a brak współpracy nie koniecznie musi o tym świadczyć.
Poprostu spór nie jest między stronami a kilkoma osobami robiącymi te strony.
-
Nook Ty pewnie nawet nie wiesz ze to w odpowiedzi na brak greka powstała terr.pl- wcześniej ewentualnie miała być duża strona o żółwiach, le z uwagi na Twoje argumenty powiedziałem Koberowi, że niestety nie zrobię bo Tobie coś obiecałem, ale później się bardzo wkurzyłem i zagadałem do Kobera i tak zaczęła się tworzyć strona.
-
Nook dyskusja się tworzona przez parę osób ale dlaczego nie dasz się wypowiedzieć np. koberowi, który ma bana?
-- też mam u niego na serwisie bana, a że dyskusja jest akurat tutaj... Macie rzecznika - Alicję - załatwiajcie wszystko przez nią a nie pojedyńczo!
Nook brak demokracjio to jest z całym szacunkiem u Cebie, a Alicjja jest rzecznikiem ponieważ, ako jedyna odważyła się otworzyć takiego posta, a kto ma odpowiedzieć jak prawie wszyscy mają bana :-)?
-- prawie wszyscy czyli Kober? to serwis u Was robią 2 osoby że tak piszesz?
Lukasz_U- masz rację, ale ta osoba nie miała greckiego żółwia (ja mam 3), ale nie wierzę żebyś sam to wywnioskował, a na zgodę do opisy trochę czekałem i się nie doczekałem....
-- jak Łukasz mądrze napisał, czekałem na opis innej, bardziej doświadczonej osoby, chyba nie masz mi tego za złe? Ja tylko chce aby na stronie terrarysta dostawał prawidłowe i rzetelne informacje, czasem kosztem nerwów.
U Was pisza amatorzy i na prawde nie dziwie się ze poziom merytoryczny macie taki jak macie (moglibyście chociaż napisać źródła, bo część Waszych redaktorów poprostu spisuje na żywca informacje z książek! - chce Wam pomóc bo ktoś może Wam wytoczyć proces)
Pepre- sam byłem świadkiem jak wchodziłeś do ans na chat z tekstem '"Atrax wszystkim d....liże" Pepre najłatwiej o.... na jakimś kroku, a sam czasami się śmiales, że nie możesz u nas siedzieć za długo bo później mają do Ciebie pretensje z com.pl...
-- i znowu, kilka osob siebie nie lubi z dwóch serwisów a Wy już piszecie o wojnie między serwisami, którą sami sobie wymyśliliście, dla stworzenia wizji pokrzywdzenia!
-
Patrykus napisał(a):
>
> Nook Ty pewnie nawet nie wiesz ze to w odpowiedzi na brak
> greka powstała terr.pl- wcześniej ewentualnie miała być duża
> strona o żółwiach, le z uwagi na Twoje argumenty powiedziałem
> Koberowi, że niestety nie zrobię bo Tobie coś obiecałem, ale
> później się bardzo wkurzyłem i zagadałem do Kobera i tak
> zaczęła się tworzyć strona.
A co to ma do rzeczy ? Strona powstała - no i dobrze. Jak już pisałem, piszcie przez Alicję bo to inaczej takie schodzenie z tematu nie ma najmniejszego sensu.
-
-
-
Nook jacy amatorzy? soba która miała napisać greka miała go i jej zmarł!!!!!! tak dowiedziałem się na privie, Nook Ty masz pretnescje oto że strona w ogółe powstała. Sam za każdy oznak nieposłuszeństwa byłeś wściekły (czyt. kiedy stroona o żółaich miałą powstać, a napawdę rozmawiałem ju z wtedy z wieloma osobami). ALicjja i rzecznik- oczywiście żartowałem, każdy ma prawo do własnego zdania. Co do demokracji jest to mniej więcej podzielone równo, c neznaczy, że wszsct mają równe parwa, bo co byłoby gdyby przychodził pierwszy epszy redaktor i miałby takie same prawa jak osoba dłużej będąca, oczywiśce po pewnym czasie osba taka dostaje takie same prawa, ale na wszystko trzb zasłużyc. I nas amatorzy- bueheheheheheheeeehe bp.
Awicularia ma ponad 1000 pająków i ksiązki mogłaby z powodzeniem pisać
-
> Praktykus to ja napisałem NOOK jesteś wielki w gratulacjach
> jeżeli ktoś też to napisał to sie z nim zagadzam. Nikt nikogo
> nie prowokował przynajmniej ja nie czuje sie sprowokowany.
> Wiem ile pracy i energi kosztuje stwożenie podobnego serwisu
> bo zjmuje sie tym zawodowo, przy tej witrynie wysiadają
> wszyetkie komercyjne jakie znam. Chodzi mi o całokształt,
> aktualizacje i część merytoryczną i dlatego uważam że Nook
> jest wielki, bo zebrał ludzi, wycismoł z nich wiedze, zaraził
> entuzjazmem i za to że mu sie ciągle chce. Z tego co widze to
> raczej można go posądzić o molestowanie o materiały niż o
> utrudnianie jakichkolwiek publikacji. Do mnie mailował już z
> tysiąc razy żebym coś napisał ale nie mam kiedy i wiem że nie
> jestem wyjątkiem. Napastuje kżdego kto umieści coś
> wartościowego na forum. Tak trzymać nook. A co do innych
> witryn to zgadza sie że mogą powstawać, tylko po co opisywać
> ponownie te same gatunki, zróbcie strone o czymś
> niepowtażalnym a nie powielajcie schemat. Więcej treści mnij
> formy.
- ale mnie oskarżają o blokowanie dostępu do wiedzy wkońcu.. heh... można powiedzieć że po części to właśnie dzięki mnie ona w polskim internecie wogole jest.
Patrykus, oszczędz sobie farmazonów, nie mam ochoty odpowiadać na Twoje posty, jak juz napisałem, najpierw dogadaj się z Alicją co masz napisać (rzecznk).
-
oczywiście chodziło o osbę mająca napisać greka u Was
-
Nook ja mam swoje zdanie i z nikim go nie uzgadniam....a co do współpracy gwarantuje Ci ze zaproponują ją Koberowi...
Uprawnienia umieszczania postów