-
Re: Czy są ...?
Poszukaj Sery. One sa lekko ponad 50 PLN.
-
Fryta sorki ale nie wiem o co chodzi
-
mam zarowki na duzy gwint zawierajace uva oraz uvb ale mozna ja uzywac tylko 1 godz dziennie stoisko nr162 na gieldzie w lodzi lub w hurtowni w swietochlowicach cena 70 zl moj tel 601308767
-
Mówie o swietlówkach firmy Sera. To dość znany producent wiec nie powinno byc problemu ze znalezieniem. Poszukaj w dobrych sklepach zoologicznych (moga być nawet z akwarystyka).
-
-
Kupilem swietklowke repti glo 8.0 20W(54zl) i zrobilem mu terarium mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.Aha dalem mu bardzo malego swiersza(posypalem go wapnem) do zjedzenia i nie chcial jesc,a na biale robaki zuca sie odrazu,ale nie dalem mu.Na muchy czekam az mi sie wykluja(dlugo trzba czekac?)Co moge jeszcze dac mu jesc?!?
-
Aha jeszcze jak dlugo mam mu swiecic ta swietlowka
-
białych robaków ani mączniaków nie podawaj. Podawaj mu jasne świerszcze /nie czarne/ i muchy , pająki, drewnojady po wylince czyli jak są białe, mysie zarodki, koniki polne /ja zbieram w lecie na łące/ i motyle /są pod ochroną /
oprócz tego podawaj mu wode do picia. Wodę możesz zmieszać z Vibowitem dla dzieci, który kupisz w Aptece albo z wapnem.
Ja nauczyłam mojego kameleona pić z pipetki ale można zamontować pojemniczek z ciągle kapiącą wodą.
Jeśli chodzi o żarówkę to ja świecę nią przez cały dzień i wyłączam około 17.00.
-
Polecam mole woskowe jako karmę.
-
Sorki ale nie wiem co to mole woskowe skad je wziac?.Iwona piszesz ze swiecisz mu przez caly dzien i wylaczasz o 17 to o ktorej mu wlaczasz swiatlo,rozumiem ze zarowka i swietlowka maja swiecic jednoczesnie i tak samo dlugo.
Uprawnienia umieszczania postów