Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Czy są ...?

Re: Czy są ...?

Poszukaj Sery. One sa lekko ponad 50 PLN.

Kal00000000000
    Guest

Fryta sorki ale nie wiem o co chodzi

NUNU VITO
    Guest

mam zarowki na duzy gwint zawierajace uva oraz uvb ale mozna ja uzywac tylko 1 godz dziennie stoisko nr162 na gieldzie w lodzi lub w hurtowni w swietochlowicach cena 70 zl moj tel 601308767

Mówie o swietlówkach firmy Sera. To dość znany producent wiec nie powinno byc problemu ze znalezieniem. Poszukaj w dobrych sklepach zoologicznych (moga być nawet z akwarystyka).

Kal00000000000
    Guest

Ok poszukam

Kal00000000000
    Guest

Kupilem swietklowke repti glo 8.0 20W(54zl) i zrobilem mu terarium mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.Aha dalem mu bardzo malego swiersza(posypalem go wapnem) do zjedzenia i nie chcial jesc,a na biale robaki zuca sie odrazu,ale nie dalem mu.Na muchy czekam az mi sie wykluja(dlugo trzba czekac?)Co moge jeszcze dac mu jesc?!?

Kal00000000000
    Guest

Aha jeszcze jak dlugo mam mu swiecic ta swietlowka

iwona krzywkowska
    Guest

białych robaków ani mączniaków nie podawaj. Podawaj mu jasne świerszcze /nie czarne/ i muchy , pająki, drewnojady po wylince czyli jak są białe, mysie zarodki, koniki polne /ja zbieram w lecie na łące/ i motyle /są pod ochroną /
    oprócz tego podawaj mu wode do picia. Wodę możesz zmieszać z Vibowitem dla dzieci, który kupisz w Aptece albo z wapnem.
    Ja nauczyłam mojego kameleona pić z pipetki ale można zamontować pojemniczek z ciągle kapiącą wodą.
    Jeśli chodzi o żarówkę to ja świecę nią przez cały dzień i wyłączam około 17.00.

Polecam mole woskowe jako karmę.

Kal00000000000
    Guest

Sorki ale nie wiem co to mole woskowe skad je wziac?.Iwona piszesz ze swiecisz mu przez caly dzien i wylaczasz o 17 to o ktorej mu wlaczasz swiatlo,rozumiem ze zarowka i swietlowka maja swiecic jednoczesnie i tak samo dlugo.

Uprawnienia umieszczania postów