Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Jaszczureczka

Mieszany widok

Nodlli
    Guest

Jaszczureczka

Niech mi ktoś powie za ile mogę kupić jakąs jaszczurkę, bo moja siorka chce na urodziny. Proszę o kontakt na mój numer gg: 4031696

Tribel
    Guest

Re: Jaszczureczka

to nie zabawka !
    jak koniecznie chce zwierze to kup jej chomika

a chomik to zabawka??

Tribel
    Guest

bekoniku, chomiczek ma duzoooooooooo wieksze szanse przezyc takie "zabawy" napisalm : jak koniecznie chce zwierze

madafaka
    Guest

jaszczirki nie da sie kupic na szybko wszystko trzba przemyśleć a nia na łapu-capu

daj sobie luz z kupnem jaszczurki dla siostry bo szybciej zdechnie niz to jej sie wydaje chyba ze zdecyduje się na konkretną i zapewni jej odpowiednie warunki poczytaj opisy a przekonasz sie że nie jest to takie proste
    pozdrawiam

Tribel
    Guest

jak milo ze inni tez sie zemna zgadzaja )

Nodlli
    Guest

Sorki ale ja sie na tym znam, a tak pozatym ten post dała moja siora, ona lubi tekie zwierzaki i w domciu mamy super warunki, ja mam dwie B.Albopilosum i trzy G.Rosea wiem to na jaszczurki nie wygląda, ale warunki ma u mnie poprostu perfect.

Pozdrawiam

wejdz na strone sklepu biofil tam sa ceny a swoja droga terrarium wraz z porzadnym wyposarzeniem do duzo wiekszy wydatek niz sama jaszczurka

PaWeL^
    Guest

poszukaj na stronach: www.gekon.lublin.pl, www.biofil.pl, na www.terrarystyka.com.pl jest też sklep tam są ceny !!

na biofilu najtańsze są gekony tajskie domowe (chyba 28 zł) ale ja proponuje lamparta (cena od 100zł)

Uprawnienia umieszczania postów