-
Re: ankieta
i znowu ktos sie bedzie oburzał o cenzurowanie, kasowanie, itd.
-
I ja
-
Oczywiscie ze musi byc podzial !
Nie widzialem jeszcze porzadnego forum, gdzie wszystko jest w jednym, to bezsens.
Podzialy musza byc zeby zachowac porzadek i ulatwic userom korzystanie z forum.
-
Fryta, kasowanie topicow na forum to cos zupelnie zdrowego i normalnego! Jesli ktos pisze bzdety to niech sie potem nie rzuca, ze jest kasowany. A gdyby byly topici mobilne przegladanie forum byloby ZNACZNIE latwiejsze bo nie trzebaby przelatywac calej strony w poszukiwaniu czerwonego "Nowe" tylko by sie mialo wszystko na gorze
Bylem na wielu forach juz i przyznam ze to jest pierwsze, na ktorym stosuje sie topici "statyczne".
-
Ja jestem za kasowaniem bezsensownych postów. Tylko potem ciagle ktos sie ciagle rzuca: "bo sie raz pomyliłem i dałem nie w tym dziale", "bo jak ja cos napisze to zawsze to sie kasuje", "bo tu nie ma wolnosci wypowiedzi", itd. Jak sie nie naucza jak i gdzie pisać to będą się rzucać o kazde wykasowanie, nawet sensowne i prawidłowe.
-
hehehhe walnalem ten temat zeby sprawdzic czy na forum jest tez sezon ogorkowy :PPP
a tak naprawde kategorie sa spox tylko potrzeba ludzi (moderatorow) ktorzy kulturalnie bede informowac o zlym umieszczeniu posta - nie pod ta kategoria co trzeba - a nie ze kazdy wali pomylki.. i lista sie wydluza
Pozdroffka
-
Ja kasuje takie posty, wiadomosc kopiuje i wysyłam na adres e-mail z prosba zmienienia kategorii. problem w tym ze nie zawsze ludzie podaja prawidlowe e-maile a czasem wogole nie podaja )))))))))), A wtedy "przykro mi".
-
a sprobujesz przynajmniej na jakis czas ustawic mobilne topici? wydaje mi sie ze by sie sprawdzily
-
Jeronimo napisał(a):
[cut]
> a tak naprawde kategorie sa spox tylko potrzeba ludzi
> (moderatorow) ktorzy kulturalnie bede informowac o zlym
> umieszczeniu posta - nie pod ta kategoria co trzeba - a nie
> ze kazdy wali pomylki.. i lista sie wydluza
>
>
o wlasnie o to mi chodzi
wiadomosc na glownym forum "Główne forum serwisu terrarium.com.pl "
http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=1&i=176&t=176
tresc:
Autor: redkk (---.icpnet.pl)
Data: 18-08-02 22:38
Gdzie mozna je kupic (Poznan, Warszawa)?
Ile kosztuja?
Czy faktycznie wymagaja zimowania, a jesli tak - to jak dlugiego?
--
Pozdrawiam
Krzysztof M. Kazmierczak | red@KK | Poznan
- - - - - - - - - - - - - - - -
www.Malawi.pl > 125 nowych zdjec > 7 nowych artykulow
eh to sie zastanawiam po co sa inne fora tematyczne heh
-
wow widze ze po mojej interwencji post zostal skasowany... no no no jestem w szoku :P
Uprawnienia umieszczania postów