Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: ankieta

Re: ankieta

i znowu ktos sie bedzie oburzał o cenzurowanie, kasowanie, itd.

Oczywiscie ze musi byc podzial !
    Nie widzialem jeszcze porzadnego forum, gdzie wszystko jest w jednym, to bezsens.
    Podzialy musza byc zeby zachowac porzadek i ulatwic userom korzystanie z forum.

Cześ
    Guest

Fryta, kasowanie topicow na forum to cos zupelnie zdrowego i normalnego! Jesli ktos pisze bzdety to niech sie potem nie rzuca, ze jest kasowany. A gdyby byly topici mobilne przegladanie forum byloby ZNACZNIE latwiejsze bo nie trzebaby przelatywac calej strony w poszukiwaniu czerwonego "Nowe" tylko by sie mialo wszystko na gorze
    Bylem na wielu forach juz i przyznam ze to jest pierwsze, na ktorym stosuje sie topici "statyczne".

Ja jestem za kasowaniem bezsensownych postów. Tylko potem ciagle ktos sie ciagle rzuca: "bo sie raz pomyliłem i dałem nie w tym dziale", "bo jak ja cos napisze to zawsze to sie kasuje", "bo tu nie ma wolnosci wypowiedzi", itd. Jak sie nie naucza jak i gdzie pisać to będą się rzucać o kazde wykasowanie, nawet sensowne i prawidłowe.

hehehhe walnalem ten temat zeby sprawdzic czy na forum jest tez sezon ogorkowy :PPP
    a tak naprawde kategorie sa spox tylko potrzeba ludzi (moderatorow) ktorzy kulturalnie bede informowac o zlym umieszczeniu posta - nie pod ta kategoria co trzeba - a nie ze kazdy wali pomylki.. i lista sie wydluza

Pozdroffka

Nook
    Guest

Ja kasuje takie posty, wiadomosc kopiuje i wysyłam na adres e-mail z prosba zmienienia kategorii. problem w tym ze nie zawsze ludzie podaja prawidlowe e-maile a czasem wogole nie podaja )))))))))), A wtedy "przykro mi".

Cześ
    Guest

a sprobujesz przynajmniej na jakis czas ustawic mobilne topici? wydaje mi sie ze by sie sprawdzily

Jeronimo napisał(a):
    [cut]
    > a tak naprawde kategorie sa spox tylko potrzeba ludzi
    > (moderatorow) ktorzy kulturalnie bede informowac o zlym
    > umieszczeniu posta - nie pod ta kategoria co trzeba - a nie
    > ze kazdy wali pomylki.. i lista sie wydluza
    >
    >

o wlasnie o to mi chodzi

wiadomosc na glownym forum "Główne forum serwisu terrarium.com.pl "
    http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=1&i=176&t=176

tresc:
    Autor: redkk (---.icpnet.pl)
    Data: 18-08-02 22:38

Gdzie mozna je kupic (Poznan, Warszawa)?

Ile kosztuja?

Czy faktycznie wymagaja zimowania, a jesli tak - to jak dlugiego?
    --
    Pozdrawiam
    Krzysztof M. Kazmierczak | red@KK | Poznan
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    www.Malawi.pl > 125 nowych zdjec > 7 nowych artykulow

eh to sie zastanawiam po co sa inne fora tematyczne heh

wow widze ze po mojej interwencji post zostal skasowany... no no no jestem w szoku :P

Uprawnienia umieszczania postów