Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Gekony lamparcie - wylinka, wapno, witaminy

rombi
    Guest

Gekony lamparcie - wylinka, wapno, witaminy

Jak często lamparty mają wylinkę?jakie wapno im podawać?jakie witaminy?

cromat
    Guest

Re: Gekony lamparcie

Podawaj im wapno callcium pantenonicum(jakos tak to sie pisze) i vitaminy sera ja reptilin one kosztuje 15 zł a wapno ok.5 zł wylinki maja co 2 -3 tygodnie.pozdro

Bizonek mały
    Guest

Re: Gekony lamparcie

co 2-3 tygodnie... mój gekon zlizuje mi syrop calcium z palucha pozdroofka

Re: Gekony lamparcie - wylinka, wapno, witaminy

Ku... czytasz Ty opisy na tej stronie czy tylko korzystasz zf orum??
    internet jest dla ludzi ale chyba tylko inteligrntni umieją z niego korzystac. Pytasz o rzeczy które sa zawarte w opisie tego gatunku
    nie truj dupy innym tylko rusz dupe i sprwadź opisy na tej i innych stronach
    Nie pozdrawiam tym razem

rombi
    Guest

Jak nie masz ochoty to nie czytaj tego o co ja pytam,a tym bardziej nie komentuj.Forum jest po to by dowiedzieć się od ludzi co jest najlepsze dla gada,zebrać to do kupy i wybrać najlepszą opcję,i inteligentni ludzie wiedzą jak korzystać z forum a ty tego nie wiesz.Na następny raz nie zawracaj mi dupy swoimi kiepskimi odpowiedziami

Nook
    Guest

Pamietaj rombi że forum to też miejsce, w którym sa stali bywalcy i mają dość odpowiadania na te same ciagle padające pytania, które w konsekwencji zniechęcają ich do odwiedzin. Poszukaj w innych opisach (gekonow - mozna duzo znalesc rzeczy ktore odnosza sie do wszystkich gatunkow gekonow), a przede wszystkim przeczytaj ARCHIWUM poprzez wyszukiwarkę, tam na prawde milion wypowiedzi jest na ten temat.

Uprawnienia umieszczania postów