Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: PROBLEM Z KAMELEONEM i pare pytan(PLEASE HELP)

Re: PROBLEM Z KAMELEONEM i pare pytan(PLEASE HELP)

DOWIEDZIALEM SIE Z NIESTETY DOPIERO TERAZ POZNANYCH STRON,WIELE WAZNYCH RZECZY ,MUSZE ZWIEKSZYC WENTYLACJE,KWARCOWKA UV RAZ W TYG.2MIN, TO CHYBA ZA MALO.KUPIE SWIETLOWKE REPTIGLO 5,ALE NIE WIEM CZY MUSI BYC TEZ PROMIENNIK CZY WYSTARCZY ZAROWKA???????

ALE DALEJ NIE WIEM JAK DOKLADNIE DAWKOWAC WITAMINY BO WCZESNIEJCHYBA PRZEDAWKOWALEM,I JAK TO ODKRECIC????

Z GORY WSZYSTKIM SERDECZNE DZIEKI
    (tez za wyrozumialosc)

Promiennik to właśnie żarówka- lustrzanka ...taka srebrna w kształcie grzybka.Ich liczbę i moc uzależnia się od temperatury otoczenia, wielkości terrarium i wentylacji. Po prostu musisz pokombinować ile musisz mieć promienników by uzyskać odpowiednią temperaturę. Kosztuje 2-3zł. Nie świeci zbyt jasno (nie razi po oczach) za to daje sporo ciepła. Z tą świetlówką to dobry pomysł ...

Jarek Zajączkowski
    Guest

Witamina AE - kapsułki z apteki -m raz w tygodniu kropla do pyszczka (lub na owada). Preparat Pantosal New (MBD! - jeśli potrzeba) w "poidle dla gryzoni" w dawce 1 ml/ litr wody - dobry sposób podawania leków.
    UV - ReptiGlo 5,0

Jarek Zajączkowski
    Guest

We Wrocku? Trudno?
    Kto szuka (czyta) ten znajdzie ))))

DZIEKI SERDECZNE WSZYSTKIM ZA POMOC.
    TAK PRZY OKAZJI TO NIE SADZILEM ZE KTOS JESZCZE TO CZYTA O TEJ PORZE :-)

P.S DO DOKTORA ZAJACZKOWSKIEGO:
    OD DWOCH DNI WIEM O ISTNIENIU TEJ STRONY,DLATEGO POWIEDZIALEM ZE CIEZKO O INFO WE WROCKU POZATYM SLYSZALEM PARE ZLYCH (BARDZO ZLYCH) OPINII NA PANA TEMAT ALE PO PRZECZYTANIU PARU PANA ARTYKULOW I ODPOWIEDZI NA PYTANIA ZMIENILEM ZDANIE I NA PEWNO SIE DO PANA ZGLOSZE!

POZDRAWIAM WSZYSTKICH I DZIEKI SERDECZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jarek Zajączkowski
    Guest

Skontaktuj się jeśli taka będzie potrzeba!
    Co do opinii - no cóż ............najchętniej poznałbym autorów - wspomnianych "bardzo złych opinii". Prowadzę systematyczną dokumentację leczonych zwierząt, więc nie trudno mi będzie odszukać błędy i podyskutować z pomówieniami. Choć czy warto tracić czas?

WITAM !
    ...NO TAK TO JUZ JEST....NIEKTORZY LUBIĄ UBARWIAĆ...
    A OPINIE (CZY ZLE CZY DOBRE )BARDZO CZESTO SA NIEOBIEKTYWNE I
    PISANE POD WPLYWEM EMOCJI
    POZDRAWIAM, I OBY JAK NAJMNIEJ ZLOSLIWOSCI!

Uprawnienia umieszczania postów