-
Anolis zielony
Witam, mam akwarium z rybkami ale postanowilem zalozyc terrarium.Chcialem kupisc anolisa zielonego (mam malo miejsca w domu)ale czytalem ze zyje on tylko 4 lata.To prawda/??Czy znacie podobne do niego jaszczurki zeby zyly 7-10lat??
-
Re: Anolis zielony
anolis brąrowy żyje do 7 lat(łatwy w hodowli),popatrz też na różne gekony.tylko najpierw napisz czy to ma być jaszczurka o trybie dziennym czy nocnym.
-
O trybie dziennym i wolalbym chyba zielona mala jaszczurke
-
no raczej anolis zielony lub scynk szmaragdowy będzie dobry,a chcesz trzymać go w tym akwarium tak?jakie ma wymiary?
-
Nie mam zamiar kupic jakies terrarium ale nie moze byc za duze ze wzgledu na male mieszkanie-najlepiej najmniejsze dla jednego osobnika nie wiem dokladnie.A ma byc wysokie czy dlugie??Sory ze nie podaje dokladnych ale naprawde nie wiem.
-
wejdź na opis gatunków na tej stronie,tam są różne jaszczury(patrz ma ich wymagania i czy jesteś w stanie odtworzyć podobne warunki w terrarium).
Pozdrawiam,poczytaj,popatrz i wybierz coś dla siebie!!!
-
Dzieki:A sa jakies inne stronki ciekawe?/?I zalezy mi zeby moje terrarium bylo bardzo zielone a nie pustynneczy anolis sie nada?/
-
Tak, anolis zielony tak
-
jeszcze jest bardzo dobra stronka oprocz tej
www.terrarystyka.com.pl
Uprawnienia umieszczania postów