Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Imie dla gekona lamparciego?

bobas
    Guest

Imie dla gekona lamparciego?

Cze @ll, mam pytanko, pomozcie mi wybrac imie dla samca i samiczki gekona lamparciego, bo slyszalem ze one reaguja na imie i mozna je tak przyzwyczaic zeby na imie podchodzily do wlasciciela za kazde propozycje bede dzwieczny

Re: Imie dla gekona lamparciego?

To nie może być drętwe.
    Możesz nazwać np.dzyndzel lub tłister.Lub imie z jakiegoś filmu lub z książki np.z książzki Władca pierścienia.Moja psy nazywają się Pulpet i kluch możesz tesz wymyślić coś z jedzenia rzeby było śmiesznie.

cromat
    Guest

J asamice mam Agata a samca nazwal bym dziabong albo gibon)(moj przyjaciel kiedys mial gekona o imieniu gibon ale mu zdechł((((((((((()

Imię Dziabong jest ok !! nazywamy tak mojego kolegę !! do tego dolożylbym Dziabong Afrykański !! ;d

ludzie maja wiele pomyslow
    ja nazwalem, swoja gekonice- MAFIA)))))))

Grino
    Guest

NAZWIJ GO PROSTO I WYRAŻNIE!
    I dzieki cormat że przypomnialeś mojego Lamparcika
    Wiec jeśli lubisz zwierzaki to nazwij go Zwierz lub Jaszczur
    Jesli lubisz fajne klimaty nazwij go Piguła a drugiego Joint ( czyta sie dzojnt ) :P
    Lub nazwij je Samica i Samiec
    Ale rób jak chcesz , imie ci same wkoncu wejdze do glowy! Moja stara nazywala mojego gekona Obślizgły gad ! może tak go nazwij

Sir Szajba
    Guest

Albo tak jak ja Zith

Sir Szajba
    Guest

to dla samca bylo

Bizonek mały
    Guest

Mój ma imiona(wiele imion) ... ja na niego mówię myk-myk,ale to raczej nie jest imię... moja ciotka na niego mówi Gapek; moja babcia co jakiś czas siada przed terra i woła na biedną gekonicę(to jest ona) "Lepper,porusz grzdylem" ja na niego mówię w zależności od nastroju,ale ONA i tak zawsze do mnie podchodzi;PPPPP i ogólnie jest spox... jak ich zobaczysz to sam po pewnym czasie będziesz wiedzieć; a oto inne imiona mojego gekona: smoczuś,gecko, a mój wnerwiający wujek,jak do mnie przyjdzie to mówi na moją gekoniczkę prześliczną poprostu: pokraka !! sam jest pokraka!! POZDROOFKA )))))

bobas
    Guest

Bizonek ja gekona lamparciego mam:
    samice 5 misiecy a samca 3 tyg, wiec wiem jak one wygladaja ale dzieki

Uprawnienia umieszczania postów