Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: agama brodata

dr Robert
    Guest

Re: agama brodata

Na to pytanie to chyba nikt Ci nie odpowie. Chyba, że ktoś kto Cię zna.

thx!! znaczy chodzi mi oto czy są z nią jakieś większe problemy? np. łatwo zapada na jakieś choroby, mogą być problemy z jej oswojeniem, albo czy jest droga w utrzymaniu? bo z gadów mialem jedynie zółwia którego jedyną wadą bylo to ze musialem codziennie mu czyścić!

zapomniałem o jednym! jeśli ktoś wie gdzie na Śląsku (okolice Piekar Śląskich, Bytomia, Katowic) mozna nabyć ZDROWĄ agamę brodatą niech mi pomoże!

z góry dzięki !!!!

Grino
    Guest

Chyba jednek nie przeczyatałeś uważnie!
    Jak byś przeczytał to byś wiedzał połowe tych żeczy o które zapytałeś!
    Oswaja się ją łatwo to jest napisane! Jesli nie umiesz sobie poradzić z prostym tekstem to wontpie żebyś sobie poradził z Agamą .
    Ale to tylko moje zdanie więc bez urazy :P

Crash niestety pytasz o rzeczy, które dokładnie opisałam w moim tekście. Więc albo tylko mówisz, że czytałeś albo zrobiłeś to bez większego zrozumienia. A bez wiedzy nie poradzisz sobie z żadnym gadem, bo one mają specyficzne wymagania. Agama brodata nie jest jakimś specjalnie wymagającym gatunkiem ale podstawowe informacje trzeba zdobyć. Przecież nie napisze Ci na forum tego, co zajmowało kilka stron WORD-a ...

Wchodzisz tutaj:
    http://www.terrarystyka.com.pl/gatun...20020704163508
    i klikasz napis 'Zobacz opis szczegółowy'

opis hodowli jest na stronie terrarium też. co do żródła dobrej agamy brodatej daj znac na priva bo mam
    Wiciu

dzięki !! ale sorka bo może troche dziwnie napisalem te pytania poprostu chodzi mi oto czy wy mieliście problemy ze swoimi pierwszymy agamami ?

widzialem agamke w plejadzie w bytomiu w zeszlym tygodniu -kup ja i uratuj to biedne zwierze bo gadzinki maja tam fatalne warunki ale agamka poki co wyglada dobrze -sklep NERO w galeri

właśnie mialem tam jechać pooglądać !

ps. czyli musisz być z kąś z tąd!! może bytom ?

jestem z katowic moge ci powiedziec ze jeszcze widzialem wczoraj agamke w chorzowie u ''massona'' malutka cena cos kolo 360zl

Uprawnienia umieszczania postów