-
Kameleon jemeński.
Chetnie nawiaze korespondencje z osobami chcacymi wymienic doswiadczenia i informacje o tym kamku. Ja przyznam ze posiadam go dopiero pare dni, ale...szybko sie ucze i duzo spedzam czasu przy `bracie`(tak go nazwalismy
-
Re: Kameleon jemeński.
supeeer!
ja mam kamka od 6 grudnia, jest kochany i ładnie rośnie, odezwij się na gg albo maila xolotl@wp.pl to pogadamy
-
-
CHETNIE POGADAM o KAMKACH W KAZDEJ CHWILI )) UWIELBIAM JE
tutaj lub mail
Ania
PS Black, ale czy można w ogóle łączyć uszastego z jemenem?
-
Nie radzę robić takich eksperymentów. Uszaste są wybitnymi samotnikami i raczej ani jeden ani drugi zwierzak nie byłyby zachwycony tą sytuacją. Poza tym ludzie - nie kupujcie innych gatunków kameleonów niż jemeński. Nie przyczyniajmy się do dewastacji ich populacji. Tylko kameleon jemeński naprawdę dobrze rozmnaża się w niewoli a wiele innych gatunków nie dość, że pochodzi z odłowu to jest poważnie zagrożonych wymarciem.
-
Alice, nie polaczyl bym przeciez tych kameleonow mimo szczerych checi:/ Budujac terra. myslalem ze bedzie duze ale dzis widze ze jest juz zamale dla mojej kamki a co dopiero dla drugiego?! Z tym kupnem kamki co jest u mnie w sklepie to szkoda mi jej tam zostawiac ale z drugiej strony jak nie wezne to zdechnie albo w pracy albo u kogos kto ja kupi
Pozdrawiam!
Black
-
Wiem, czasem jest bardzo ciężko patrzeć obojętnie na takiego zwierzaka ( Mam to samo w sklepie w swoim mieście. Ale kupując je stwarzamy popyt ....
-
Hej, ja mam od siedmiu miesięcy kameleona pospolitego. Trzyma sie dobrze, teraz to prawie cały czas śpi - ale czujnie. Daje mu pić z pipetki /woda+wapno lub witaminki/ Karmie go świerszczami i drewnojadami. W lecie latam po łące i zbieram pasikoniki i jak mi się uda kupić karaczany to też dostaje. Oprócz tego muchy. Pająków niestety nie daję.
-
Czy ten uszasty jest w Gdańsku ? Bo widziałem w sklepie w galerii Geant w Gdańsku takiego biednego uszastego kamyka , co chodził znudzony po jednej gałęzi , zal mi go.
Uprawnienia umieszczania postów