-
co to za agama!!!!
kupiłem z 3 tygodnie temu małą agamke(w sklepie pisało ze to agama zielona nigdy o takiej nie słyszałem) sprzedawca powiedział że lubi sucho i tylko raz dziennie spriskiwać terrarium ma z 14 cm jest szara i ma małe jasne plamki na ciele!!!! pomurzcie!!!!!!
pozd.bboy
-
Re: co to za agama!!!!
fajna jest, odkryles nowy gatunek
ps.ile płaciłeś
Agama Błotna
-
-
Ludzie Wy jesteście naprawdę nieodpowiedzialni ... kupujecie coś, nie wiecie nawet do końca co, jakich warunków i diety wymaga, czy jest na CITES itd ... a po kupnie 'pomóżcie' ....
Skąd wiesz, że sprzedawca powiedział Ci prawdę? Mi wiele lat temu powiedział, że legwan nie potrzebuje terrarium, je ser i sałatę, w zimą mieszka na kaloryferze a latem na parapecie (...)
Podał chociaż nazwę łacińską tej agamy?
-
właśnie chodzi o to że nie!!! ale jak narezie jej dobrze jest je wszystko jest żwawa wszystko jest oki aha alicja kupiłem ją dlatego że zrobiło mi sie jej szkoda wieksze agamy np.brodate po niej chodził siedziały na niej a ona biedna siedziała w kącie u mnie ma super spore terra jak na nią zawsze świerzutkie świerszcze ))))) itp
-
żebyś znał nazwę łacińską to bym poszukała czegoś w necie na angielskich stronkach ... sama jestem ciekawa co to za agamka. A może masz fotke takiej jak Twoja?
W Polsce można najczęściej dostać błotną, brodatą, czerwonogłową i ostatnio harduna ...
-
niestety Alicjo ale nie mam kupiłem ją za 240 zł wiec to nie napewno steillo ani czerwongłowa z reguły są tansze pisało agama zielona ale to napewno nie błotna wiec odpada co do brodatej były z nia w terra i były troche droższe i innaczej wyglądały!!!!
-
Faktycznie droga ale to różnie bywa ...w jednych sklepach legi są za 400zł, w innych (np. u mnie w mieście) za około 300zł, a w niektórych miastach za 140-160zł ...
-
na samym środku głowy ma pare zielonych plamek aryj ma jak brodata a ciałko jak pustynna!!!
-
moze jakas odmiana czerwonoglowej kiedys jak szukalem inf. na temat tej agamy to znalazlem masa informacji o roznych podgatunkach ktore nie byly nawt podobne wejdz np na yahoo i wpisz agama agama i popatrz na fotki moze cos znajdziesz
Uprawnienia umieszczania postów