Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: gekon lamparci

gekon lamparci

witajcie
    mam pytanko mam teraz gekona lamparciego ok 9 miesiecy ma on(19 centymetrów) i chcialbym kupic drugiego. Jak kupie malutkiego to cos ten duzy moze zrobic malemu???
    dzieki

Re: gekon lamparci

nie mozna!
    ja mam gekona w wieku ok. 7 miesiecy i mam podobny problem bo chce kupic drugiego doroslego i nigdzie nie moge dostac (a jak juz cos jest to na drugim koncu Polski )

hej wiesz gdzie sa gekony ( pzrynajmniej byly) jest taki sklep przy glogowskiej tam byly ja tez bym kupil chetnie moze na gwiazdke

cromat
    Guest

manter w krakowie jest 8-10 miesieczny gekon samiec,za 150 zł.Jak chcesz to dam Ci dokladne namiary moje gg:2220234.Odezwij sie jak cos!!

cromat
    Guest

manter w krakowie jest 8-10 miesieczny gekon samiec,za 150 zł.Jak chcesz to dam Ci dokladne namiary moje gg:2220234.Odezwij sie jak cos!!

pul
    Guest

nic nie powinny sobie zrobić

Bizonek mały
    Guest

To dobre pytanie... przede wszystkim dowiedz się jakiej płci jest Twój gekon... jeśli to samica a dokupisz jej samca,to on może ją zamęczyć godami(zwykle z jednem samcem trzyma się chociaż 2 samice) jeśli z kolei jest samcem,a kupisz mu malą samicę... to będzie jarmagedon

Uprawnienia umieszczania postów