-
Re: Kameleon-pomocy
Dzieki wielkie za pomoc)
Chodzi o to ze ja zawsze lubie duzo wiedziec
Jak mailem zolwia to tak samo duzo czytalem i w ogole odwiedzalem strony tylko ze bylo tego wiecej niz o kameleonie
Wiele ciekawych rzeczy sie dowiedzialem o zolwiach i to samo chcialbym wiedziec o kameleonach)
-
Myslę, że w nie powinniśmy napadać na takich ludzi jak Arem.
Dlaczego? Skoro już kupił - to dobrze, że się chociaż pyta co i jak. Są ludzie, którzy kupią i w ogóle nie interesują się co dalej. Teraz, jak już kameleon jest, możemy tylko postarać się pomóc. Mnie też kiedyś parę osób pomogło. Również zadawałam pytania pomimo tego, że dużo czytałam i szukałam i wydawało mi się, że już dużo wiem. Nigdy nie jest za dużo!!
Tak więc Arem - jak potrzebujesz jakiś informacji to w miarę moich możliwości postaram się pomóc.
Napisz do mnie e-mail.
I proszę na mnie nie napadać
-
Iwona, Arem i inni. Nie napadam na nikogo! Oczywiscie ze pomoge kazdemu jesli tylko bede znal odpowiedz na jakies pytanie. Sam kupilem kameleona i pozniej zbieralem info. o kameleonie, chodz pare dni wczesniej rozmawialem z Alicja i poradzila mi pare rzeczy za co jestem jej wdzieczny! kazdy z nas kupyje a potem pyta sie co dalej Nalo jest ludzi co najpierw duza czytaja a potem kupuja:/ Chodz sam zaliczam sie do nich, bo jak nie wziol bym kamki to dzis by jej nie bylo na tym swiecie((
Pozdrawiam!
Dawid
3city
-
Black ale popatrz na to z innej strony. Zrobiłam opis opieki nad kameleonem jemeńskim, starając się, żeby był jak najbardziej zrozumiały.
A teraz mam siedzieć i odpowiadać 158 raz na to samo pytanie bo komuś nie chce się przeczytać i wygodniej mu zadać pytanie na forum...
Zresztą nie dotyczy to tylko kamaleona ale w ogóle wszystkich gatunków.
Rozumiem, że ktoś poczyta materiały dostępne w necie a potem nachodzą go wątpliwości, ma jeszcze parę pytań odnośnie tego co przeczytał itd. Ale bardzo często posty zdrzadzają, że dana osoba nie przeczytała kompletnie nic. Więc właściwie po co cała praca autorów opisów?
-
Szczerze mówiąc kupowanie jakiegokolwiek zwierzecia bez podstawowej wiedzy o jego hodowli i biologii wola o pomstę do nieba.... Zwłaszcza jesli chodzi o tak delikatne zwierze jak kameleon...
-
Alicjo mam do Ciebie prosbe)
NApisalas ze tworzylas jakis opis opieki nad kameleonem)
Czy mogla bys mi podac link lub cos gdzie bede mogl przeczytac twoja prace??
Z gory dzieki
-
http://terrarystyka.com.pl/gatunki.p...20020704165342
Podspodem masz: Info ogolne, terrarium, zywienie, rozmnazanie, porady.
Pozdrawiam!
Dawid
3City
Uprawnienia umieszczania postów