-
Re: kogo wybrać
Bardzo wam wszystkim dziękuję za odpowiedz.
Zdaliśmy sobie ostatecznie sprawę, że legwan nie wchodzi w rachubę, chociaż sprzedawcy w niektórych sklepach przekonywali nas, że nasze terrarium nadaje dla niego. Zastanawialiśmy się nawet nad wygospodarowaniem przestrzeni na stworzenie odpowiedniego terrarium już teraz, ale koszty są tak przytłaczające, że nie da rady. Niestety chęci swoją droga a pieniądze swoją. W związku z tym zaczęliśmy gorliwie rozpatrywać wszystkie zaproponowane przez was opcje.
Neroida floriańska, rzeczywiście byłaby OK, ale niestety zdjęcie się nie otworzyło i nawet nie możemy zobaczyć jak wygląda. O legwanie czarnym w necie nie znaleźliśmy żadnych informacji, tak samo jak o scynkach z rodziny tiliqua. Jak na razie pomysł z biczonem bardzo mam się spodobał. Z góry przepraszam, ale teraz niestety zasypię was pytaniami.
Czy terrarium przerobione z akwarium 150/50/50 wystarczy dla pary biczonów?
Biczona możemy kupić w Warszawie, wiem, że nie powinnam zadawać tego pytania na forum, ale je zadam, który ze sklepów jest wiarygodny? Nie chciałabym ponieść porażki w pierwszym tygodniu hodowli. Jeżeli nie chcecie odpowiadać na forum, bardzo proszę o informacje na skrzynkę.
Czy biczona latem można biczona wypuszczać na dwór (oczywiście w zabezpieczonym miejscu)?
Przepraszam za taką ilość pytań, ale kto pyta nie błądzi.
Mam problem z forum, nie bardzo potrafię go jeszcze obsługiwać i dopiero kilka dni temu zorientowałam się, jak działa. Tłumaczę się z późnej odpowiedzi.
Jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję. Olga
Uprawnienia umieszczania postów