-
-
Re: jaka jaszczurka-prosze doradzić
podobnoa brodacze nie sa takie latwe na poczatku w utrzymaniu
-
Adrian Furman -AdN-
Guest
waran stepowy, nie musisz przynajmniej bawic sie w jakas hodowle swierszy w domu....
-
Kup gekona lamparciego! Może jest nocny ale przyjmuje tagże pokarm w dzień pozatym nie gryzie i jest łatwy w utrzymaniu tak jak w oswajaniu!
Pozdrówka
-
ja polecam anoliska zielonego są poprostu boskie :P poza tym są spokojne i raczej sie ciebie nie będą bały jednak pogłaskać jak lega sie nie da (są małe i szybkie) ale są po prostu SWIETNE
-
Varanus Prasinus...
Piekny gad...
-
kurcze co odpowiedz to inna ale slucham dalej, prosze sie wypowiadac
-
no więc naczytałem sie troche o tych gekonach lamparcich, ale zapomniałem też dodać ze chciałbym raczej jedną jaszczurkę więc czy dalej się trzymacie tego co mi doradzacie???
podzumowując szukam jaszczurki która da się oswoić i mi nie spiepszy ani mnie nie ugryziei bedzie szczesliwa samotna
-
aha i jeszcze jedna bardzo wazna sprawa, bo gekon lamparci jest aktywny w nocy a ja wolalbym raczej gada aktywnego w dzien ale lamparci fajnie wyglada
-
No to masz
Agama brodata (var. sandfire). Wszystkie dostępne w handlu pochodzą z hodowli i praktycznie są oswojone. Jedzą jak opętane i nie ma problemu z niejadkami. Poza tym to stworzenia półpustynne i nie musisz się martwić o wilgotne środowisko w terrarium.
Cahir
Uprawnienia umieszczania postów