Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Frynosoma

dr Robert
    Guest

Re: Frynosoma

Może ta cola im nie smakuje

jutro spróbuję na pepsi ))))))
    ale faktem jest że maja potworny " spust"

skie
    Guest

jutro juz jej nie bedziesz mial ;-)

dziwie sie wam te jaszczurki sa nparawde trudne do wykarmienia, zalozysz dodatkowa hodowle mrowek skie ?, bo czym bedziesz je karmil zima to wlasnie prze takie osoby, ktore nie zdaja sobie sprawy co wpuszczaja do terrarium te jaszczurki sa odlawiane w naturze, myslisz ze bedzie jej lepiej u Ciebie w terrarium ?-z calym szacunkiem nie sadze, nie wszystko co zywe mozna hodowc, jesli nie bedzie pobytu nikt nie bedzie nimi handlowal, jesli nie kupicie tych z biofilu to wiecej ich tam nie bedzie i w ten sposob byc moze uratuje sie kilku jaszczurka zycie
    co innego jaszczurki pochodzace z ferm, ale frynosoma nie romznaza sie w niewoli sa brutalnie zabieran naturze, naprawde warto sie zastanowic, bo sadze skie (znowu z czalym szacunkiem) ze starcisz nie potrzenie pieniadze a Twoja frynosoma zdechnie

alicjja
    Guest

To podobnie jak z czerwonoglowymi agamami-wiekszosc pada w niewoli, ale co tam...sa tanie, zawsze mozna kupic nastepna.

Dziwi mnie postawa Lukasza, ktory dosc ostro wypowiadal sie o kupowaniu i utrzymywaniu waranow stepowych a one przynajmniej dobrze sie aklimatyzuja a ich wyzywienie nie sprawia problemu. Teraz zas oferuje w handlu gatunek, wymagajacy specyficznej diety...i z tego co czytam powszechnie odradzany do hodowli....

komuś się chyba zupełnie pomylił australijski Moloch z Phrynosomą.....

...ale i tak żałuję, że pojawiły sie one w mojej ofercie...

nie nie pomylil sie -niestety, cieszy mnie jednak to ze rozumiesz cala sprawe i zalujesz , obysmy mieli wiecej tak uczciwych sklepikarzy

alicjja
    Guest

O molochu tez tu juz kiedys bylo ... zdaje sie, ze ktos chcial kupic czy cos takiego...heh

skie
    Guest

A kto powiedzial ze to ja ja kupuje?
    Wiem po prostu ze KTOS kupi...
    Ja jestem poczatkujacy w hodowli gadow i zaczalem tak jak kazdy
    poczatkujacy - od anolisow, z ktorych zreszta sie bardzo ciesze bo sa super ;-)
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów