-
Re: Jakie jest najlepsze oswietlenie dla kameleona jemeńskiego??
To macie naprawdę tanio w Wawie paczka świerszczy jakieś 15 sztuk kosztuje 12 zł
Pozdrawiam.
-
u mnie 7zl -kalisz 3,5-4zl na giedzie w lodzi
-
Cześć,
Czy wasze kameleonki tez gubily skórę? Ja sie przeraziłam jak zobaczylam, że skóra z niego złazi-teraz za to nabrał ładniejszych kolorów.
mam pytanie-moj kameleonek je tylko owady a czy wasze jedzą również owoce?
Iwonek
-
-
Hello,
a w jaki sposób podajecie wapno? Czy rozpuszczacie je w wodzie, a moze mozna kupic wapno w proszku i podawać wraz z pokarmem?
Jak dajecie pić swoim kamelkom-podajecie im wodę pipetkom? Moj by tak chyba nie chciał pić. Ja nalewam wode do miseczki i spryskuję liście.
iwonek
-
-
Re: Woda i wapno
Dzięki, wypróbuje ten sposób.
biedne świerszcze...
-
ogrzewanie
czy wylaczacie ogrzewanie na noc?? mam kameleona (pospolity) a temp w terarium ok 28-30 stopni. dotad wylaczalem na noc jedynie lampke bo nie chcial zasypiac ale teraz sie zastanawiam czy w nocy to nie za goraco dla niego. Poza tym czytalem ze kameleony zyja raczej osobno, czy ktos z was ma doswiadczenie jak sie ten zwierzak zachowywal w terarium sam a jak z towarzyszem??? co dla nich lepsze? co do świerszczy to czy ktos wie gdzie jest gielda lub inne miejsce w Warszawie gdzie mozna je kupic taniej, i za ile??
-
Re: ogrzewanie
kolejne pytanko - czy lampa UV powinna byc w srodku terarium (bezpieczenstwo kamelka??) czy moze byc na zewnatrz. Jaka moc - w sklepach jest ich mnostwo! zrówka tradycyjna (kształt) czy swietlowka (jest jakas roznica??) dzieki
-
Uprawnienia umieszczania postów