-
Re: BIEGUNKA
Wielkie dzieki za porady !!! 
Odpowiem kolejno na pytania :
tak więc, ogórki żeczywiści są sporą częścią diety ( okolo polowy i kilka razy w tygodniu ). Troszke nektarynek to znaczy ze dostał je tylko dwa dni z rzędu po okolo 1/8 nektarynki - tylko jako urozmaicenie smakowe. A jesli chodzi o mysie noworodki i ogolnie mieso to jestem straszny idiota bo raz czytam zeby absolutnie nie podawac pokarmu zwierzęcego ( prócz białka z jajka ) bo legwany go w 100 % nie trawią a czasem słyszę o legwanach zjadających paczkę świerszczy dziennie-i wyglądają nie źle. Więc nie wiem co mam myslec. Do tejpory ozzy ( moj legwan ) nie dostawał mięsa ( tzn. dawałem mu kurczaka gotowanego ale nie chciał go ruszyć ) więc nie wiem jak jego żołądek zareagowałby na mięcho. A co do veta to nie mam w Tychach weterynaż który znal by sę na legwanacha do Katowic nie mam transportu. A nie chce ozzy'ego jazdą w autobusie gatować :/
Wiec czy wystarczy jak bede mu podawal wymienione przez Was liście czy dać mu tego oseska mysiego ( ma okolo 90 cm dlugosci - poradzi sobie z oseskiem ? )
Dzieki za pomoc raz jeszcze 
Uprawnienia umieszczania postów