Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Jak poprawić "przyczepność"?

Re: Jak poprawić

!Qrczę mam problem z nickami :/ przepraszam) Chodziło że legwan ma mieć 1m nie PAZUR !

a kto to pannie pozwolił posiadać dwa profile?
    proszę o napisanie, z którego będziesz korzystała a drugi idzie do kasacji.

kymon
    Guest

I slusznie.

Re: Jak poprawić "przyczepność"?

U mnie w terarium do duzych konarow sa przybite cienkie na ksztalt grabinki. Nie potrzeba juz niczym okrecac, bo legwan swietnie sobie radzi.

Legi to co prawda zwierzeta nadrzewne, ale niestety czasami maja problem, zeby sie wspiac, moze niektore drzewa w naszym klimacie sa zbyt sliskie? Moj leg nie ma obcinanych pazurkow a nie wszedzie wejdzie.

Podrapane kobiece rece chyba nie sa zbyt ladne. A jak patrze na swoje, to mam ochote kupic obcinacz do pazurkow (bo zgubilam poprzedni) i odpowiednio nim potraktowac Smoka.

Przepraszam <zawstydzona>. Ale z poprzednim miałam kłopoty chciałam go skasować ale nie wiedziałam jak . Przykro mi naprawdę :/ nick GreenDay jak coś . Na serio bardzo mi przykro ((

Znaczy GreenDay jest do kasacji . Jeszcze raz BIG przepraszam :/

Ja mam tak ręce pocięte i poszramione, że wstydzę się wychodzić na miasto z odsłoniętymi.
    Nie jest to zbyt estetyczny widok, a ludzka wyobraźnia działa

Na mnie rodzice wrzeszczą za podrapane ręce. Twierdzą że to nie tylko nieestetycznie wygląda ale i wzbudza podejrzenia. Rzeczywiście ludzie mogą pomyśleć że mnie biją w domu . JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM ZA KŁOPOTY Z POPRZEDNIM PROFILEM

To jak juz jestesmy przy kasowaniu nickow, to ja poprosze o skasowanie nicka Beata_U, bo niestety nie moglam sie na niego logowac i zalozylam nowy BeataU i tego wlasnie teraz uzywam.

dobrze, niepotrzebne konta się pokasuje, aby bałaganu nie było.
    Jednak w przyszłości proszę o zgaszanie takich spraw na maila.
    meg@legwanzielony.com

Uprawnienia umieszczania postów