-
-
Re: Maie fotki i plany??
wejdź sobie na strone biofila ( www.biofil.pl) a tam do działu terraria&akwaria. Masz tam elegancki opis, a w zasadzie zdjęcia i do nich opis, jak krok po kroku zrobić ładny wodospad.
-
Nieeeeeeee to odpada dlubanie w korku to za ciezka robota i nie mam do tego wprawy....wiem ze na bledach trzeba sie uczc ale to opada
-
To kup sobie gotowy np. w OBI. Tam nie trzeba wysiłku...
-
mogłeś odrazu powiedzieć że chcesz na łatwiznę... Osobiście miałbym większą satysfakcje jakbym zrobił sam, i dużo taniej by było. No ale cóż ludzie i ludzie. bartekg dobrze Ci podpowiada, kup sobie gotowy, kosztuje w granicach 150zł jak sie nie myle. Jeszcze wszystko zależy od wielkości.
-
Zle mnie zrozumieliscie chcem zrobic samemu ale nie z korka bo do tego trzeba miec naprawde talet(raczki mam sprawne) ale nie mam talentu artystycznego wiec wszystko jasneChodzi mi o cos z innego materjalu a dokladdnie chodzi mi o plany i fotki
-
Nie trzeba miec talentu bracie, tylko uwierzyc w siebie. Ja ladnego domku nie potrafie narysowac na kartce a terra mi sie BOmba udalo zrobic. Juz niedlugo walne fotki.
Pozdrawiam
Nazar
Uprawnienia umieszczania postów