Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: pomoc dla legwana

refill
    Guest

pomoc dla legwana

Witam wszystkich .Mam ogromną prośbę .Czy ktoś jest wstanei mi powiedzieć co mam zrobić.Moj 2 letni legwan ma przy odbycie jakby taki czerwony wrzód.dotykałem tego delikatnie wacikiem i wydaje mi si eze to wychodzi z odbytu.co to moze byc i jak mam mu pomóc .prosze o pomoc

Re: pomoc dla legwana

To być może( trudno orzec bez zdjęcia) wypadający końcowy odcinek kloaki, albo- co u legwanów rzadkie- hemipenis. Jeśli to to, to nic nie zrobimy, tylko legwan musi być jak najszybciej zbadany przez kompetentnego weterynarza.

refill
    Guest

dzieki za odp.ale w poblizu nei mam zadnego weterynarza od gadów.i nie wime jak mam mu pomóc

W Poznaniu w starym zoo jest świetna doktor Grażyna Pabijan. Zadzwoń i umów się, zwłaszcza, że z innego postu wynika, że jest źle.

kymon
    Guest

Witam,

W Twoim profilu jest Poznań, więc na przyszłość wysil się trochę i zajrzyj w spis weterynarzy.

Grażyna Pabijan

Sklep Sara przy ul. Niegolewskich 14
    Poniedziałek 16.00 - 18.00
    tel. 061 864 00 02

Można tez próbować w Starym Zoo
    tel. 061 848 08 47

Pzdr.

refill
    Guest

MAm pytanko ile kosztuje wizyta u weterynarza w zoo

wizyty to grosze napewno niezedra z ciebie pozdrawiam

co cie obchodzi ile kosztuje biegnij do niej z tym legwanem jesli cie cos obchodzi!!

Nie denerwujcie sie, ze Refill sie pyta o koszt wizyty. Ja na jego miejscu tez chcialabym wiedziec, na jaka kwote sie przygotowac. Bo to troche glupia sytuacja, gdy wetka mowi ci 50zl, a ty masz w kieszeni tylko 40. Mysle, ze nawet gdyby wizyta u lekarza okazala sie dosc droga, Refill i tak by poszedl dla dobra swojego zwierza. Jakos sobie inaczej nie wyobrazam. Ja na szczescie nigdy przez te pare lat hodowli nie mialam klopotow zdrowotnych ze swoim legwankiem, wiec nie wiem, ile mogloby to kosztowac.

wetka chce 50zl a ty masz 40zl wiec dajesz i ona bierze :P jesli wetka jest oczywiscie dobra a nie skąpa na 10zl

Uprawnienia umieszczania postów