Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Nowe terrarium mojego legwana - Relacje z budowy

WaRiaT_1986
    Guest

Nowe terrarium mojego legwana - Relacje z budowy

Więc. Chciałbym Wam zaprezentować nowe terrarium dla mojego legwana i tutaj będę opisywał krok po kroku jego budowę.

Czy chcecie abym zrobił właśnie taki mini poradnik ?
    Jeśli tak zaczynam od jutra krok po kroku jak zrobić duże terrarium.

W tej chwili terrarium wygląda tak (mam 177 cm zwrostu):

Re: Nowe terrarium mojego legwana - Relacje z budowy

_.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._
    |
    | Jak dla mnie B.O.M.B.A. Moje terra jak narazie ma 100dł 50x50 ale gdizes tak za rok moze dwa będize trzeba zmienic no i taki poradnik bęidze jak
    | znalazł Ja popieram ten pomysł!
    |
    | Pozdrawiam Tobiasz
    |
    _.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._.-:-._

To ja też się mogę pochwalić, że jako się przeprowadzam, to firma która buduje szafy, regały itp. buduje mi terra 100x100 a wysokośc to min 105 a max 175 cm. Będzie to zabudowany narożnik, specjalna wentylacja, szyby na prowadnicach.

Lepiej wysokosc 175, bo 100x100x105 bedzie za male dla doroslego, duzego legwana.

Saurus!!! Piszę przecież, że to będzie narożnik! Więc w najniższym miejscu będzie 105!

To znaczy? Jakos nie bardzo dokladnie to opisales :P Co z tego ze naroznik? Inna sprawa, jezeli sufit bedzie pod skosem.

Budujesz terrarium podobne do mojego , moje ma 2 m wysokosci. Kiedys na forum umiescilam zdjecie. Powodzenia w budowie

witam,
    mysle, ze z checia wielu uzytkownikow forum poczyta to co opiszesz, a za jakis czas, bedziemy mogli dawac linka, dla tych ktorzy beda poszukiwali

Witam. Ja tez uwazam ze to dobry pomysl abys opisal krok po kroku. A terra idze ze bedzie ladne i duze!:] pozdrwiam

Chyba się powtórzę jak dam link do Jacku i moich pomysłów wykorzystanych w dwóch odmiennych konstrukcjach - szklanej i drewnianej - http://www.legwanzielony.com/index.php?page=terrarium . Kto chce, niech poczyta ;-)
    Ps. Witaj znowu na forum, meg :-)

Uprawnienia umieszczania postów