Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Załamka

Załamka

http://terrarystyka.com.pl/forum/vie...r=asc&start=75, przeczytajcie wypowiedź OLECZKI, nie skomentuję tego (zresztą już na TP napisałem), a Wy głośno nie bluzgajcie, bo bany się posypią.

kymon
    Guest

Re: Załamka

Długopis, nie podnoś ludziom adrenaliny. Jest wielu debili na świecie, tylko lega szkoda.............., bez komentarza.

Pzdr.

Ludzka głupota nie zna granic...

Dzisiaj kolega opowiadał mi,że jego kuzyn ma 12 legwanów. Dowiedział się,że ja też ma,dlatego "pochwalił się". Pyta się mnie,czym go karmię,no to ja mu zaczęłam wymieniać wszystkie roślinki. A on z takim zdziwnieniem: "jak to? Czamu robisz mu taką głodówkę? Przecież legwany jedzą małe myszki!". Zatkało mnie... potem spytałam jakie ma duże te legwany,a on mi pokazał...pokazał ok. 1/2 metra. 1/2 metrowy legwan ma 6 lat . Oczywiście-ja szkok. I zaczął opowiadać,że trzyma je w małym terrarium,żeby nie rosły większe....skończyłam ten temat;/

Szok :-O !!!
    Sa ludzie i sa ... .
    Biedny legwan

MIDO
    Guest

Majka 1989 widze,ze ten koleś idze na ilośc a nie na jakość hodowli legwanow ehh szkoda gadac.Może myśli,ze uda mu sie wyhodowac Legwany Dwarfy :>

ej no nie zalamujcie mnie przeciez to masakra powiedzcie ze to nie porawda ze na swiecie sa tacy idioci doslownie idioci. przeciez to wszystko jest chore

GreenDay
    Guest

To jeszcze nic ... ona to napisała nie tylko tam ... na pupile.pl wręcz się tym CHWALIŁA ! Bez komentarza ...

Uprawnienia umieszczania postów