-
Co jemu sie stało??
Witam. Tak sobie szukałem w necie i znalazlem to zdjecie. I chcial bym sie was zapytac bo wydaje mi sie(a wrecz jestem pewny) ze tak nie wyglada naturalne ubarwienie legwanow. Wiec jaka mogl byc przyczyna takiego koloru tego osobnika!?? pozdrawiam
-
Re: Co jemu sie stało??
E, moim zdaniem to normalny kolor, tzn. legi bywają i w takim kolorze, a nie widziałeś na fotkach Gucia Ryśka? Na tej fotce może trochę barwy są przesycone i kolorek jest bardzo intensywny ale jak najbardziej normalny.
-
ubarwienie dorosłego-dojżałego płciowo samca
ada
-
Witam,
Oprócz tego, że niektóre aparaty w zależności od warunków trochę przejaskrawiają kolory to nic mu się nie stało, chyba, że gość przed chwilą wyciągnął go z piekarnika .
-
Dzieki za odpowiadzi bo zastanawialem sie dlaczego taki kolor ma ten leg. pozdrawiam
-
Kolor, kolorem. To może być zasługa sztucznego oświetlenia, lub bajer zrobiony z zastosowaniem obróbki komputerowej. Na kolce nikt nie zwrócił uwagi ?!
-
Mnie tez bardziej zastanowil brak kolcow. Co sie z nimi stalo ???
Swoja droga leg rzeczywiscie wyglada jakby go wlasniez grilla zdjeli, ale to chyba jak mowi Rysiek zasluga komputera. Moj Smok przeciez tez jest taki brazowo-pomaranczowy, tylko brzuszek zostal zieleniutki.
Ten leg ma chyba wylinke na palcu ? Albo mu skora schodzi bo sie za duzo opalal
-
Witam,
Rysiek, ja też się nad tym zastanawiałem, ale jak dobrze się przyjrzysz to kolce widać - są ułożone na boku. Tak mi się wydaje po 10 min. wpatrywania się w to śmieszne zdjęcie.
pzdr.
-
Nom fakt nie ma kolcow:] a nie zwrocilem na to uwagi predzej pozdrawiam
-
a zauważyliście że ma on srebrnego palca?w tylniej łapie. Wg. mnie to jest on poprostu pomalowany w programie grafisznym
Uprawnienia umieszczania postów