-
Re: DEPOZYT W WARSZAWSKIM ZOO
-
-
-
-
wg mnie na tych zdjęciach jest jeden i ten sam legwan,ponoć miałeś więcej.
-
Oczywiście, że jeden i ten sam, bo kto powiedział że na zdjęciach są dwa????????.
Zamieściłem kilka losowo wybranych zdjęć i to wszystko, nie zamierzam robić z tych zdjęć felietonu ani żadnej gazetki - po prostu mnie to już nie kręci. Swoje przeżyłem i to mi wystarczy. Aha, i nikomu nie zamierzam nic udowadniać, Gdanszczanka. OK?
Pzdr.
-
W d... jeża, normalnie jakby to na mnie trafiło to chyba by mnie musieli w kaftanie wynosić, bo chyba nie wytrzymałbym, żeby komuś nie przyłożyć. Człowiek wkłada mnóstwo pracy i serca w swojego pupila, a takie debile mało do śmierci zwierzaka nie doprowadzą. Za cholerę nie zrozumiem jak taka opieka może być właśnie w zoo, które powinno być przykładem, a jest jakimś obozem koncentracyjnym dla zwierząt. Potem się dziwić, że trafiają na forum ludzie, którzy nic na temat legwanów nie wiedzą, jeśli źródłem ich wiedzy jest zoo. Zyczę powodzenia w walce z winnymi i zdrówka dla legów. Jeśli Ci się uda coś wskórać to może i coś się w zoo zmieni. Informuj na bieżąco co i jak.
-
jedno jest pewne ze jak sprawa trafi do sądu to masz wygrane na 100% jestem pełna podziwu dla tego zoo pozdrawiam i zycze twoim pupilom szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieje ze ktos za to beknie i to zdrowo
-
Witam,
Dzisjaj byłem u weta. Z małym będzie ok, natomiast ten większy miał dopiero wzięte wymazy z tej pleśni i ran. W piątek wyniki. A dla Gdanszczanki foto drugiego - bez urazy, ale jestem tym wszystkim bardzo zmęczony i zdenerwowany.
-
I jeszcze jedno (już zmiany na języku)
Uprawnienia umieszczania postów