-
Re: na co się zapowiada?
A ja tak nie na temat- Justyna_ax, czy wszystkie gatunki, ktore masz w profilu, hodujesz w domu? Jesli tak, to lamiesz prawo :/ (mam na mysli zaby i jaszczurke zyworodke)
-
..
Nie, na podwórku mam tzw "oczko wodne", w i przy którym żyje owa fauna (żaby, jaszczurki, kaczka, łasica). Żyworódka - o dziwo - daje się brać na ręce (może miała kiedyś do czynienia z człowiekiem?). Tak więc jak widzisz, nie mam niczego wbrew prawu, zwierzęta żyją na wolności ;-)
-
Re: ..
TO lepiej je zostaw w spokoju, to tobie sie wydaje, ze ich nie stresujesz- a chwytanie (nie tylko przetrzymywanie!) zwierzat prawnie chronionych to wykroczenie. To samo tyczy sie ploszenia (stresowania), co wiaze sie z braniem na rece. I wypisz je sobie z profilu, bo:
1. I tak ich nie hodujesz (mozna powiedziec, ze hoduja sie same )
2. Ktos moze doniesc na ciebie policji (jest tu jedna osoba na forum ktora tepi "takie przypadki")
-
BADANIA ULTRASONOGRAFICZNE SĄ BEZPŁATNE - WYKORZYSTANE W PROJEKCIE - "BADANIA DIAGNOSTYCZNE GADÓW Z ZASTOSOWANIEM METODY usg"
WIĘCEJ INFORMACJI W POŚCIE "BEZPŁATNE BADANBIA USG GADÓW"
LUB TELEFONICZNIE: KONTAKT 0698821520
-
BEZPŁATNIE!!! CO MAM JESZCZE NAPISAĆ?
-
-
DOTYCZY TO WSZYSTKICH CHĘTNYCH - NIE TYLKO JUSTYNY
-
USG JEST BEZBOLESNE - BEZ WYCISKANIA - (AŁAAAAAA!)
-
Wow ... to się dr Jarek opisał w tym temacie )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pozdrawiam
-
http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=22084&t=22084 - trzeba tylko dodać, że bezpłatne są u dr. Jarka. W innych lecznicach normalnie za to kasują.
Uprawnienia umieszczania postów