Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: na co się zapowiada?

Re: na co się zapowiada?

A ja tak nie na temat- Justyna_ax, czy wszystkie gatunki, ktore masz w profilu, hodujesz w domu? Jesli tak, to lamiesz prawo :/ (mam na mysli zaby i jaszczurke zyworodke)

..

Nie, na podwórku mam tzw "oczko wodne", w i przy którym żyje owa fauna (żaby, jaszczurki, kaczka, łasica). Żyworódka - o dziwo - daje się brać na ręce (może miała kiedyś do czynienia z człowiekiem?). Tak więc jak widzisz, nie mam niczego wbrew prawu, zwierzęta żyją na wolności ;-)

Re: ..

TO lepiej je zostaw w spokoju, to tobie sie wydaje, ze ich nie stresujesz- a chwytanie (nie tylko przetrzymywanie!) zwierzat prawnie chronionych to wykroczenie. To samo tyczy sie ploszenia (stresowania), co wiaze sie z braniem na rece. I wypisz je sobie z profilu, bo:
    1. I tak ich nie hodujesz (mozna powiedziec, ze hoduja sie same )
    2. Ktos moze doniesc na ciebie policji (jest tu jedna osoba na forum ktora tepi "takie przypadki")

Jarek Zajączkowski
    Guest

BADANIA ULTRASONOGRAFICZNE SĄ BEZPŁATNE - WYKORZYSTANE W PROJEKCIE - "BADANIA DIAGNOSTYCZNE GADÓW Z ZASTOSOWANIEM METODY usg"
    WIĘCEJ INFORMACJI W POŚCIE "BEZPŁATNE BADANBIA USG GADÓW"
    LUB TELEFONICZNIE: KONTAKT 0698821520

Jarek Zajączkowski
    Guest

BEZPŁATNIE!!! CO MAM JESZCZE NAPISAĆ?

Jarek Zajączkowski
    Guest

OCZYWIŚCIE!

Jarek Zajączkowski
    Guest

DOTYCZY TO WSZYSTKICH CHĘTNYCH - NIE TYLKO JUSTYNY

Jarek Zajączkowski
    Guest

USG JEST BEZBOLESNE - BEZ WYCISKANIA - (AŁAAAAAA!)

Wow ... to się dr Jarek opisał w tym temacie )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Pozdrawiam

http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=22084&t=22084 - trzeba tylko dodać, że bezpłatne są u dr. Jarka. W innych lecznicach normalnie za to kasują.

Uprawnienia umieszczania postów