Witam. Nie chcialem zakladac nowego tematu Ale jestem chyba zmuszony. Na poczatku pytanie nie zwiazane dokladnie z legwanem tylko jego mieszkankiem. To pytanie tyczy sie mojego terra kotre jest w załączniku wyrzej. I chcial bym sie zapytac jakiego koloru scianke byscie wstawili do tylu!? bo bede robil ze styropianu,ladnie to wygladze i wszytko co trzeba(kardzy wie o co chodzi) Ale nie wiem na jaki kolor mam pomalowac czy na Zielono czy na np: Brąz!? Jezeli macie inny pomysl to z checia wyslucham!? A 2 pytanie tyczy sie Leona Czytalem ze Świetlowka powinno sie naswietlac mlodego legwana ok 10-15 min dziennie lecz narazie nie mam swietlowki Mam jak narazie taka Zarowke:
http://www.tropik.pl/product_info.ph...roducts_id/627
Czy to mu wystarczy przez najblirzsze ok 2 miesiace!? Nie mam narazie funduszy na swieltowke z probieniami Uv?! Lecz ta zarowka tak jak jest w opisie tez emituje promienie i powiem ze skutecznie podnosi temperature w terra ale nie chodzi o to tylko o to czy moze byc jak narazie w zastepie swietlowki!? z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam