Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: STOŁÓWKA MOJEJ LEGWANICY

STOŁÓWKA MOJEJ LEGWANICY

Tu moja mała się stołuje. W sobotę nawet mi z okna z 3 m zeskoczyła żeby coś zjeść.

Re: STOŁÓWKA MOJEJ LEGWANICY

nop ogrodek masz fajny a gdzie legwanek? ;D

W tym momencie siedzial albo w swoim zapyziałym terra albo gdzieś latal po pokoju i robił mi burdel.

Pilnuj go, gdy będzie się stołował ;-)

No a to sama zainteresowana:

Ryśku nie martw sie. Już raz mi probowała nawiać. A wogóle ostatnio coś jej znowu padlo na mózg(to przez wiosnę). Strasznie agresywna się zrobiła.

tak patrze i dochodze do wniosku ze moj leg to tez samica. wiesz ja myslalem ze moj leguś ma malo koloru zielonego ale temu to jakas wyjatkowo go brakuje czym to jest spowodowane? jednak wole gdy legwan zielony jest zielony ale ogolenie powiem ci ze masz fajnego legusia i chyba jest bardzo spokojna i leniwa hehe. moj tez ostatnio zrobil sie agresywny nawet nie ma mowy o braniu na rece odrazu ucieka i atakuje jak trzeba strasznie dziki sie zrobil choc z reki to moze mi jest zawsze i wszystko oczywiscie wszystko co dla niego jest zdrowe ;p

Robert Rutkowski
    Guest

Fajną masz legwanicę, mam nadzieję że się troszkę oswoiła. Pamiętam kiedyś narzekałeś na nią, że bije Ciebie ogonem.

Fotki potwierdzają że ma u Ciebie dobrze. Jakiś czas temu zarzucano Tobie na forum różne rzeczy (chyba że niepozytywnie wysławiałeś się o swoim zwierzaku i wyciągano z tego daleko idące wnioski). Jak widać dbasz o niego (nią) jak się należy.

Pozdrawiam.

No moze i dbam, ale nadal to jest wredna małpa.

Widocznie nie za bardzo dbasz ! Legwany potrafia dopominac sie o swoje i dlatego jest wredna.
    Na pierwszym zdjeciu zauwazylam u legwana zlamane zebra, musiala miec duze odwapnienie Musisz jej zapewnic dobre odzywianie i duuzo sloneczka, a mozliwosci masz z tego co widac
    Pare miesiecy temu pokazywales zdjecie innej legwanicy na parapecie okiennym, chyba ze sie myle....nie chce mi sie teraz szukac w starszych postach.

Pozdrawiam
    [gadzinka]

Gdzie tam widzisz zlamane zebra? Jesli chodzi ci o te 2 luki jakby wystajace z brzucha to sie mylis, moj legwan mial kiedys takie samo- ale to tylko skora

Uprawnienia umieszczania postów