Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: projekt koszulek

Nook
    Guest

projekt koszulek

koleżanka z forum Agazgaga przygotowała wzór koszulek dla miłośników legwanów zoabczcie sami:

jak się podoba? czy byliby chętni na zamówienia koszulek? jakieś sugestie?

Będzie duży napis z tyłu i malutki z przodu coś jak koszulki terrarium.com.pl [strona główna - odnośnik]

Re: projekt koszulek

tak dopiszmy tam gdzies subtelnie tcp
    ale projekt super-ja zamawiam taka koszulke-tylkoo jaki koszt??

Nook
    Guest

legwanzielony.com to legwanzielony.com ) żadne tcp;P mysle ze 35 zł jak obecne koszulki tcp. Promostarsy, 160 g gramtura gwarantuje ze w rok kolor sie nie spiera sam mam 1 tej firmy i jest super.. a nadruk sitodruk więc trwałość również jest no chyba ze ktos sie wywraca na plecach :P

ja mógłbym kupić ale żeby niebyło "com.pl"

Pomysł z koszulkami mi się podoba. Nook, dla mnie 2 sztuki - rozmiar S i L. Może być z nadrukiem legwanzielony.com :-) Od kilku lat na astro zloty robimy koszulki okolicznościowe i cieszą się dużym powodzeniem. Miesiąc temu na zlot w Bieszczadach przygotowaliśmy takie jak w załączniku. Myślę, że legwanie koszulki nieźle by się sprzedawały np. na giełdzie w Świętochłowicach ;-)

pomysl mi sie podoba ladne koszulki ja tez byl bym chetny jako milosnik legwanow zielonych ;]

Nook
    Guest

to jest koszulka witryny legwanzielony.com wiec napis .com musi być:]

Nook, jakiś czas temu bawiłam się w programach graficznych i wyszło mi coś fajnego. Jeśli mogłabym Ci przesłać to prosze podaj maila albo napisz na Angel6664@autograf.pl

ale super jest ten projekt

Bardzo fajny pomysł Ja chętnie kupię taką koszulke

Uprawnienia umieszczania postów