-
projekt koszulek
koleżanka z forum Agazgaga przygotowała wzór koszulek dla miłośników legwanów zoabczcie sami:
jak się podoba? czy byliby chętni na zamówienia koszulek? jakieś sugestie?
Będzie duży napis z tyłu i malutki z przodu coś jak koszulki terrarium.com.pl [strona główna - odnośnik]
-
Re: projekt koszulek
tak dopiszmy tam gdzies subtelnie tcp
ale projekt super-ja zamawiam taka koszulke-tylkoo jaki koszt??
-
legwanzielony.com to legwanzielony.com ) żadne tcp;P mysle ze 35 zł jak obecne koszulki tcp. Promostarsy, 160 g gramtura gwarantuje ze w rok kolor sie nie spiera sam mam 1 tej firmy i jest super.. a nadruk sitodruk więc trwałość również jest no chyba ze ktos sie wywraca na plecach :P
-
ja mógłbym kupić ale żeby niebyło "com.pl"
-
Pomysł z koszulkami mi się podoba. Nook, dla mnie 2 sztuki - rozmiar S i L. Może być z nadrukiem legwanzielony.com :-) Od kilku lat na astro zloty robimy koszulki okolicznościowe i cieszą się dużym powodzeniem. Miesiąc temu na zlot w Bieszczadach przygotowaliśmy takie jak w załączniku. Myślę, że legwanie koszulki nieźle by się sprzedawały np. na giełdzie w Świętochłowicach ;-)
-
pomysl mi sie podoba ladne koszulki ja tez byl bym chetny jako milosnik legwanow zielonych ;]
-
to jest koszulka witryny legwanzielony.com wiec napis .com musi być:]
-
Nook, jakiś czas temu bawiłam się w programach graficznych i wyszło mi coś fajnego. Jeśli mogłabym Ci przesłać to prosze podaj maila albo napisz na Angel6664@autograf.pl
-
ale super jest ten projekt
-
Bardzo fajny pomysł Ja chętnie kupię taką koszulke
Uprawnienia umieszczania postów