-
Re: JBL IGUWERT
Moje też lubią ale jej nie podawaj! Ma za dużo kwasu ple ple ple i może doprowadzić do złego stanu zdrowia (Saurus- nie do MDB tylko czegoś innego niepamietam czego nawet) Uwierz mi że nawet w takiej pipidówie jak Warszawa (żart :P) będzie łąka daleko od drogi a na niej pełno mleczyków. Warzywniak na drugim koncu ulicy? Boże to rzeczywiście nawet Korzeniowski by wymiękł w połowie... Czy twoje lenistwo ma wygrać nad opieką nad legiem? Jeśli tak to życzę miłej hodowlii (za może pół roku wyląduje na polu[martwy])
Pozdrawiam
-
Jak to nie do MBD? Wiesz, na czym MBD i zle dzialanie salaty polega? Najpierw prowadzi do MBD, a potem do krzywicy.
-
a se mówcie co chcecie albo poprostu za dużo przeczytaliście.
koniec tematu!!
-
Przperaszam za to co teraz napisze, jesli ktos uzna ta wypowiedz za niekulturalna, ale mi nerwy puszczaja...
kamil_hools:
NIE ROZUMIESZ, ZE KARMIAC LEGWANA SALATA PO PROSTU MU SZKODZISZ?? CZY TO DO CIEBIE, DO JASNEJ CHOLERY, NIE DOCIERA?? DLACZEGO JESTEŚ TAK UPARTY??? WIESZ, JAK MECZYSZ TO ZWIERZE, DO CZEGO JE DOPROWADZASZ TAKIM KARMIENIEM??
(spoko ... tekst dobry, ale po modyfikacji. Oryginalny był niezgodny z normami tego forum - Jacku ) O zmianie tekstu autor został poinformowany.
-
very zabawne ... gwarantuję, że nie ma na tym forum takiej osoby, która za dużo przeczytała o legwanach.
pozdrawiam
-
Juz lepiej bylo to usunac niz wpychac mi w usta slowa, ktorych nie wypowiedzialem (napisalem :P )
-
A tak na marginesie- jesli ktos kazal sobie przysylac powiadomienia na email, to tak czy siak przeczyta oryginal :-))) Mam nadzieje, ze kamil_hools dostanie na maila oryginal, bo to do niego mialo dotrzec :-)
-
Saurus prywatnie do Kamil_hools możesz pisać na Jego maila co tylko zechcesz Na forum jednak obowiązuje regulamin.
Pozdrawiam
-
Wiem, dlatego napisalem pare slow przed wlasciwa trescia posta Jak mowilem, lepiej byloby usunac calosc. Na maila wole nie pisac, bo z podejscia widze, ze odpowiedzia nawet na takst napisany w spokojnym tonie moglby byc stek bluzg i wyzwisk, sugerujacych mi zebym sie... odczepil ;-)))))
-
Uprawnienia umieszczania postów