-
A ja byłem dziś ze swoim Legiem na dworku!!
A ja byłem dziś ze swoim Legiem na dworku!! Bardzo mu się to spodobało tylko te jego szelki ... owijał się na trawniku w nie
Tylko niepodobało się to społeczniakom odemnie z osiedla!!
-
Re: A ja byłem dziś ze swoim Legiem na dworku!!
... no i na 100% legwanowi
Pozdrawiam.
-
-
Zobaczymy czy Ci sie spodoba poniszczony grzebien lub jesli legwan zacznie sie dusic owiniety w szelki jak baleron... Mozna trabic, a ludzie i tak beda kupowac szelki i chodzic z legwanem jak z psem...
-
Kiedys tez popelnilem ten blad, tez sie legwan owinal... W tym roku moze zbuduje mu woliere na balkonie To jest najlepsze rozwiazanie, ja raczej w ogrodzie nie postawie bo legwana trzeba doniesc, a bedac juz na dworze nie bedzie sie dawal nosic zOstaje balkon, to rozwiazanie nawet dla mieszkancow blokow czy kamienic.
-
Teraz jest jeszcze za zimno, aby chodzić z legwanem na dwór. W ogóle pomysły z noszeniem po ulicach, osiedlach, prowadzaniem w szelkach są poronione. Szkoda zwierzęcia, które w takich momentach się panicznie boi.
-
Przesadzasz. U mnie na balkonie jest powyzej 20 stopni. Spokojnie wypuszczam lega.
-
A nie bedzie mu za ziomno, przeciez sa przeciagi, wieje itd.
-
... i calkiem mocno grzeje slonce.
-
Ja mieszkam na wybrzeżu, ty na Śląsku. Ale uważać trzeba, zwłaszcza na młode osobniki.
Uprawnienia umieszczania postów