Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: jakie zwierzątko wybrać

jakie zwierzątko wybrać

mam 2 terra 40x30x25 do zagospodarowania i zastanawiam sie jakie zwierzaki zakupić. Obecnie mam ptaszniki (takąże one odpadają). Chciałbym coś co się fajnie prezentuje, jest łatwe w trzymaniu. Jak ktoś może coś poradzić to byłbym wdzięczny. Wiem że mógłbym iść do zoologika i popatrzec, ale nieraz prosta sugestia jest bardzo twórcza.

Re: jakie zwierzątko wybrać

Dla jednego szyszkowca byl by fsam ras .

jakis maly gekon musial bys poszukac w opisach dla jakiego twoje terr bylo by odpowiednie

MinuS
    Guest

ja proponuję anolisa zielonego ale jak wyżejkolega napisał szyszkowca, super zwierzątka

bez sensu ten temat to chyba TY powinieneś najlepiej wieddziec co chcesz a nie inni.....

dr Robert
    Guest

Nie wiem po co pisałem opis szyszkowca. gdyby długość tego terrarium była szerokością a szerokość co najmniej 2 razy większa to można byłoby się pokusić o zakup szyszkowca, choć i to byłyby niewielkie rozmiary. W tym satnie rzeczy są to terraria na pająki lub młodziutkie jaszczurki na kilka pierwszych miesięcy życia.

Dzięki wszystkim za podpowiedz

dzięki za odpowiedzi

Re: Dzięki wszystkim za podpowiedz

moze topic juz zakonczony ale mimo wszystko chciałbym Ci zaproponować fajną jaszczurke: coleonyx mitratus. Naprawdę ładny gekonik, nie zbyt trudny w utrzymaniu Polecam

A ja polecam gekony perełkowe. Sa małe, śliczne i naprawde ciekawe.

misiekrzysiek12
    Guest

ja polecam ci małego gekona som bardzo ładne i fajne i wogule cool!!!!!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów