Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: TiVi: Animmal Planet

TiVi: Animmal Planet

Wczoraj w nocy widzielm (pewnie juz kolejna powtorke) program "Z DZiennika Lowcy Krokodyli" o "AUSTRALIJSKIM ZOO" - o jego remoncie i udoskonaleniu. Musze powiedziec ze terraria (zwlaszzca dla wezy) mieli poprostu BOSKIE! Duze, wygodne, z niezwykla dbaloscia o szczegoly, super wystroj - wszystko pieknie dobrane. Ktos widzial?

Re: TiVi: Animmal Planet

ja widziałem... piekno... te wszystkie zwierzta zyja w takich warunkach... duze przestrzenie optymalne warunki... mi rownie| spodobaBy si te teraria dla wzy i te ogrodzenia dla krokodyli.... baseny podgrzewane wszystko wykonane Bdnie i estetycznie podobaB mi si ten odcienek zoo wyremontowali super! z tamtd nie wycigneli by mnie sila

Piękne
    Fajny byl motyw przenoszenia węży z starych kwater do nowych

no:d zwBaszcza tej 6m siatki

Terra rzeczywiscie super! Ale dla mnie caly ten program ''z dziennika lowcy krokodyli'' jest beznadziejny, nie widze zadnnej roznicy miedzy odcinkami bo w kazdym prawie chodzi o to zeby cos przeniesc. Dlatego juz od dawna go nie ogladam, wole np. ''zwierzeta od a do z'', ''podroze z jeffem corwinem'' tam przynajmniej mozna obejrzec prawdziwy kawalek przyrody...

pozdrawiam wszystkich terrarystow

Też widziałem. Faktycznie świetne terraria Trudno się dziwić. Stive jest wysokiej klasy specjalistą w dziedzinie herpetologii. Obserwuje gady również i ich naturalnym środowiksku.

dobre s te| przygoda marka oshein'a czy jako[ tak to si psze te| herpetolog

a ja widziałem jakoś niedawno jakiś program (nie wiem nawet z kim i jak się nazywał bo nie wieziałem całego) odnośnie dużych węży. podróżował jakiś typ po świecie i mierzył węże. to dopiero było coś mile wspominam... może ktoś zna tytuł?

Fajna stronka związana z animalplanet:
    http://www.markoshea.tv/index.html

Też oglądałem ten program zajefajny szczególnie podobaly mi sie te geki co se luzem po zoo latały mogli by mi je wszystkie wysłać

Uprawnienia umieszczania postów