-
TiVi: Animmal Planet
Wczoraj w nocy widzielm (pewnie juz kolejna powtorke) program "Z DZiennika Lowcy Krokodyli" o "AUSTRALIJSKIM ZOO" - o jego remoncie i udoskonaleniu. Musze powiedziec ze terraria (zwlaszzca dla wezy) mieli poprostu BOSKIE! Duze, wygodne, z niezwykla dbaloscia o szczegoly, super wystroj - wszystko pieknie dobrane. Ktos widzial?
-
-
Re: TiVi: Animmal Planet
Piękne
Fajny byl motyw przenoszenia węży z starych kwater do nowych
-
no:d zwBaszcza tej 6m siatki
-
Terra rzeczywiscie super! Ale dla mnie caly ten program ''z dziennika lowcy krokodyli'' jest beznadziejny, nie widze zadnnej roznicy miedzy odcinkami bo w kazdym prawie chodzi o to zeby cos przeniesc. Dlatego juz od dawna go nie ogladam, wole np. ''zwierzeta od a do z'', ''podroze z jeffem corwinem'' tam przynajmniej mozna obejrzec prawdziwy kawalek przyrody...
pozdrawiam wszystkich terrarystow
-
Też widziałem. Faktycznie świetne terraria Trudno się dziwić. Stive jest wysokiej klasy specjalistą w dziedzinie herpetologii. Obserwuje gady również i ich naturalnym środowiksku.
-
dobre s te| przygoda marka oshein'a czy jako[ tak to si psze te| herpetolog
-
a ja widziałem jakoś niedawno jakiś program (nie wiem nawet z kim i jak się nazywał bo nie wieziałem całego) odnośnie dużych węży. podróżował jakiś typ po świecie i mierzył węże. to dopiero było coś mile wspominam... może ktoś zna tytuł?
-
Fajna stronka związana z animalplanet:
http://www.markoshea.tv/index.html
-
Też oglądałem ten program zajefajny szczególnie podobaly mi sie te geki co se luzem po zoo latały mogli by mi je wszystkie wysłać
Uprawnienia umieszczania postów