Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: brakuje mi jeszcze lega

brakuje mi jeszcze lega

witam juz prawie wszystko gotowe dla mojego legusia ktorego upatrzylem w sklepie jest mlodziutki ale nie wazne chodzi mi o to. ja jak widac w opisie nie mam doswiadczenia z jaszczurami a juz nie mowiac o legwanie zielonym i chcial bym zapytac czy poprosic kogos kto mogl by mi sluzyc pomoca w sprawach hodowli lega ale chcial bym zeby to byl ktos doswiadczony i z kim mogl bym pogadac na gg.

Re: brakuje mi jeszcze lega

przeczytaj FAQ i różne inne informacje na temat hodowli, a pomocy w hodowli udzieli Ci tu każdy. Właśnie po to jest forum żeby dzielić sie info, a nie rozmawiać tylko na GG. Każdy może skorzystać. Jednak podstawowa sparawa to znajmość podstaw hodowli. Bez nich nie ma co zaczynać...bo poznasz Fatmana )). Pozdrawiam swoją drogą.

podstawy to znam na pamiec ale chodzi mi o osobe do ktorej mogl bym sie zwrocic o pomoc np. ile mam dac witaminki do pokarmu albo cos takiego. proste pytania ktorych raczej nie ma w opisach

Wybierz opcje szukaj w poprzednich postach jest tego mnóstwo. pozdrawiam.

Jak chcesz się do kogoś zwrócic do kogoś o pomoc to albo weź napisz do tych bardziej znanych legwaniarzy albo do jakiegoś legwaniarza z Wałbrzycha.

Hello.

Wydaje mi się że 99% problemow z ktorymi mozesz sie zetknac w poczatkowej fazie hodowli i nie tylko zostalo juz poruszonych na forum. Czytaj FAQ i uzywaj opcje "szukam". Brzmi to banalnie ale duzo osob jakos nie potrafi z niej korzystac. Stad posty np. "czy legwany spia w nocy?!" itp.

Pozdrawiam i powodzenia.

Dlugi

Uprawnienia umieszczania postów