Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: szelki....dla lega??!;)

szelki....dla lega??!;)

temat błachy ale ciekawośc mnie zżerawidziałam w sklepie zoolog szelki dla lega do wyprowadzania na spacer.....czy to wogóle zdaje egzamin, czy ktoś z was próbował, albo wyprowadza w ten sposób zielonego??bo oczyma wyobrażni widzę co mój Robaczek wyprawiałby takiej przy próbie......hmmmm)no nie wiem...podzielcie sie doświadczeniami....

WaRiaT_1986
    Guest

Re: szelki....dla lega??!;)

Hehe temat ciekawy. Były już podobne poszukaj w archiwum.
    Osobiście mam szelki dla swojej paskudy ale jeszcze nigdy ich nie zakładałem i zakladać nie bede bo po prostu nie mam sumienia.

Inka25
    Guest

Ja jestem przeciwna szelkom, może dlatego że mam niemiłe doświadczenie. Leo nie umiał w tym chodzić i bardzo go to drażniło, a pewego razu w ogrodzie tak się zaczął szamotać, że pękło metalowe kółeczko i został bez szelek... Serce poskoczyło mi do gardła, ale opanowałm się i udało mi się go złapać. Nigdy więcej szelek!

ojojojjjj....cos czuję że zaraz zbiorę....reprymendęże nie używam przycisku "szukaj" hihi)

nie używaj szelek bo zniszczysz legowi grzebień...

hej, a jak sobie radzisz z legiem w ogrodzie? Mój w lecie, wtedy półroczny, siedział w szelkach na małej jabłonce. Inaczej nie mogłabym go wypuścić do ogrodu. Nie powiem, żeby był zachwycony, ale chciałam by skorzystał z kąpieli słonecznych. Czy ktoś ma inny pomysł???

kojeczka niektórzy nie mają ogrodu więc i nie mają takiego problemu

ja nie mam szelek
    ale jak wyprowadzac na jakas laczke? a moze nie wyprowadzac?
    moj to taki maly uciekinier

a ci co mają ogród to jak wypuszczają do niego swoje legwany? w szelkach, czy mają do nich takie wielkie zaufanie :P

Woliera...ogrodowa lub balkonowa.

Uprawnienia umieszczania postów