-
Przymyka oko
Czesc wszystkim. Dzisiaj zauwazylem jak przyszedlem z pracy ze moj legwan przymyka prawe oko...lewe ma caly czas otwarte natomiast prawe przymyka i otwiera, czesciej ma przymkniete...nie zbiera mu sie zadne biale mleczko w roku takze nie widze zeb mu ropialo...Nie wiem co moze byc przyczyna czy to moze normalne..Takze czasami wyciera sobie glowke o korzen....Tez nie wiem czym moze byc to spowodowane..nadmieniam ze przechodzil wylinke moze to dlatego tak sie dzieje ! A i jeszcze jedno na samym czubku glowy zauwazyelem dzisiaj ze ma malo kropeczke jakby od oparzenia..wiec przesunalem zarowke wzej tak zeby nie mial do niej dostepu..Pomozcie doradzcie cos !!!
-
-
-
Re: Przymyka oko
alez nie ma za co ))))
-
-
Wiecie jakie to dziwne... ludzie zaczynaja sie upodabniac do swoich zwierzakow. Przyklad: dzisiaj dostalem poczta mandat (400 zl i 10 pktow- jakisz czas temu namierzyl mnie fotoradar) i lezy obok komputera na biurku. Ale sie nie stresuje! Zamkne prawe oko i juz mandatu nie widze... A czego nie widac tego nie ma
Pozdrawiam
Długi
-
Hehehe... Zmienisz zdanie jak się upomną o zapłacenie po roku :]
-
wtedy zawsze moze zamknac oboje oczu :P
-
Nie beda sie upominac. Zostanie doliczone do podatku... Niestety to juz trzeba zaplacic...
-
Hahahah
Uprawnienia umieszczania postów