Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pozdrowienia od Dr Jarka

Pozdrowienia od Dr Jarka

Chiałbym wszystkich forumowiczów - bez wyjątków - serdecznie pozdrowić w imieniu dr Jarka Zajączkowskiego. Zaręcza, że żyje )))) i że wszystko jest w porządku )) Na forum nie wchodzi ponieważ pisze dużą pracę na temat leczenia gadów, a poza tym miał duży problem z komputerem Ma też nadzieję, że wkrótce do nas powróci, by nadal nam pomagać, tylko musi ukończyć pisanie pracy - to jest Jego priorytetowa sprawa.

Najważniejsze !!! Dr Jarek prosił mnie bym to napisał iż pojawiły się pogłoski, że handluje zwierzętami .... zaręcza, że nigdy tego nie robił, nie robi i robił nie będzie ... To było zwyczajne oszczerstwo ((

Pozdrawiam

P.S Dr Jarek obiecał, że wypowie się na temat postu "Ucho" w ciągu kilku dni - jeśli tylko znajdzie chwilkę czasu

Re: Pozdrowienia od Dr Jarka

Dzięki za pozdrowienia. Czekam na powrót ;-)

Dziwne, ze prace zaczal pisac jak byla sprzeczka na forum i zdecydowal, ze nie bedzie pisac...

Szczególnie prosił by Ciebie pozdrowić (o czym zapomniałem napisać )i nie było w tym żadnej złośliwości z Jego strony )))))))))) ,a przerwa w pisaniu była spowodowana innymi czynnikami.
    Pozdrawiam

Hmm jesli tak to ja tez pozdrawiam. Kiedys mielismy bardzo dobre kontakty... Niestety glupia klotnia o zalozenie towarzystwa to zepsula...

Ktos cos takiego napisal? Hmm to jest delikatna przesada... Aczkolwiek ja sie nie wypowiadam bo podczas ostatniej naszej dyskusji Pan doktor napisal, ze po rozmowach ze mna dostawal wirusy na maila. Dostaja je wszyscy...

Inka25
    Guest

Ja dziękuję za pozdrowienia i też pozdrawiam

Ja przede wszytskim dziękuję za porady.

Ja i gabriel24 też pozdrawiamy razem z robaczkiem i niunią, które-dzięki pomocy dr.Jarka maja się świetnie
    ada

Uprawnienia umieszczania postów