-
terrarium
Witam mam terrarium wielkości 60x60x120 dł, szer, wys. Czy niejest za duże jak na legwana wielkości około 45 cm z ogonem (jeszcze niemam ale lada dzień chcę kupić)
Proszę o pomoc bo jedni mówią, że będzie ok a inni, że niema szans bo jest za wielkie.
-
Re: terrarium
Raczej za małe. Na początek może być chociaż nie zaszkodziłoby jakby ta długość była trochę większa ale leguś i tak szybko z niego wyrośnie.
-
-
haha Jacku jak zwykle z podtekstem musi coś napisać)))
-
taaaaak... przeciez małe jest piekne :P
a tak powaznie, to terrarium jak Jacku powiedział - zawsze za małe, a legwan juz jest na tyle duzy,ze spokojnie moze isc sobie do wiekszego
na razie... jesli nie masz innego - niech bedzie, bo nie jest zle, ale ja juz bym zaczeła myslec o budowie kolejnego - wiekszego.
Pozdrawiam!
Madzi
-
tak naprawde to szybko zabrakinie w nim miejsca na twojego lega wiec jak masz mozliwosc to kup sobie sporo wieksze
-
Ok dzięki a mam jeszcze jedno pytanie. Czy legwan moze sie zarazić np odemnie przeziębieniem albo grypą. Moze to głupie ale niemam pojęcia czy jest to mozliwe
-
-
dla potwierdzenia proszę cytat z forum dr Zajączkowiskiego - swoją drogą to szkoda, że już tu nie zagląda (( To odpowiedź na takie samo pytanie jakie zadałeś.
"Autor: Jarek Zajączkowski (---.wroclaw.dialog.net.pl) Wyślij e-mail
Data: 29-09-04 11:25
Mało prawdopodobne - jedyny wirus wspólny to Sendai (Gabrich, Zwart "Krankheiten der Heimtiere").
Pozdrawiam Jarek Zajączkowski DVM"
Pozdrawiam
-
oczywiście dr Zajączkowskiego (bez "i")
Uprawnienia umieszczania postów